Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mirel Radoi, raspuns evaziv privind preluarea echipei nationale. Ce spune despre plecarea lui Cosmin Contra

Adevărul Adevărul,
Mirel Radoi, raspuns evaziv privind preluarea echipei nationale. Ce spune despre plecarea lui Cosmin Contra

Selectionerul nationalei de tineret, Mirel Radoi, a fost intrebat, marti seara, dupa remiza cu Irlanda de Nord despre eventuala trecere la echipa de seniori. continuă pe Adevărul

Reactia lui Mirel Radoi, despre posibilitatea de a deveni selectionerul echipei nationale a Romaniei

Considerat una dintre optiunile de inlocuire a lui Cosmin Contra la carma echipei nationale de fotbal, Mirel Radoi a oferit primele declaratii in acest sens.

Mirel Radoi: Nu am discutat cu presedintele FRF despre preluarea nationalei de seniori Ce spune selectionerul nationalei U21 despre meciul cu Irlanda de Nord

Mirel Radoi, selectionerul nationalei U21, a precizat ca nu a discutat cu Razvan Burleanu, presedintele FRF, despre posbilitatea preluarii reprezentativei de seniori, dar s-a ferit sa mai declare ca ar refuza o eventuala propunere asa cum spunea cu putine saptamani in urma). Acesta a vorbit si despre strategia din meciul tricolorilor mici cu Irlanda de Nord din preliminariile Euro 2021 U21.

Mirel Radoi vorbeste despre posibilitatea preluarii nationalei mari

Dupa 0-0 in Irlanda de Nord selectionerul Mirel Radoi de la tineret a vorbit despre posibilitatea de a fi numit la carma primei reprezentative.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )