Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mirela Vaida a ajuns in patul sotului Ancai Turcasiu. Momentele care au lasat-o masca pe vedeta de la Antena 1

Playtech Playtech,
Mirela Vaida a ajuns in patul sotului Ancai Turcasiu. Momentele care au lasat-o masca pe vedeta de la Antena 1

Anuntul facut de Anca Turcasiu pe facebook legat de iminetul divort de medicul Cristian Georgescu a pus fanii vedetei pe jar, iar motivele fiind faptul ca sotul sau absenta din ce in ce mai mult de acasa, dar si o posibila infidelitate din partea acestuia. Mirela Vaida a ajuns in patul sotului Ancai Turcasiu Celebra . continuă pe Playtech

Mirela Vaida, despre o intamplare legata de sotul Ancai Turcasiu. Iertati-ma, v-a placut in patul meu, in pijamalele mele?

Anca Turcasiu a anuntat, recent, ca ea si medicul dentist Cristian Georgescu divorteaza. Cei doi erau casatoriti de aproape 22 de ani. in contextul divortului Mirela Vaida a povestit despre o intamplare.

EXCLUSIV Ce se intampla in casnicia Ancai Turcasiu in ultima perioada. Cum a ajuns artista sa anunte public divortul

Decizia despartirii definitive a fost luata de artista, satula de faptul ca sotul sau absenta din ce in ce mai mult de acasa. Anca l-a banuit pe medicul stomatolog de infidelitate. Anca Turcasiu si-a banuit sotul de infidelitate Numele Ancai Turcasiu se afla, astazi, pe buzele tuturor, dupa ce a anuntat ca a divortat de .

Reactia fostului sot al Ancai Turcasiu, dupa divort - Si-au spus adio dupa 22 de ani de casnicie

Anca Turcasiu a divortat dupa 22 de ani de casnicie. Vedeta si sotul sau si-au spus adio cand nimeni nu se astepta. Am divortat de barbatul pe care l-am ales sa-mi fie sprijin! Suflet pereche!, a fost mesajul cantaretei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )