Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mirela Vaida este revoltata. Nu s-a mai putut abtine si a rabufnit: Nu e normal

Playtech Playtech,
Mirela Vaida este revoltata. Nu s-a mai putut abtine si a rabufnit: Nu e normal

Prezentatoare TV, Mirela Vaida are trei copii care merg la gradinita, astazi, 14 septembrie. Aceasta este revoltata de modul in care au fost deschise scolile de catre autoritati. Mirela Vaida nu s-a mai putut abtine Mirela Vaida isi face griji pentru ce se va intampla in perioada urmatoare. S-au deschis gradinitele si scolile, insa profesorii . continuă pe Playtech

De ce nu si-a trimis Mirela Vaida copiii la gradinita. Mesajul dur pe care il transmite autoritatilor

Mirela Vaida a luat decizia sa nu-si duca deocamdata copiii, pe Carla si pe Vladimir, la gradinita si asta pentru ca nu a fost convinsa de autoritati ca au luat cele mai bune masuri pentru inceperea in siguranta a noului an scolar. in plus, prezentatoarea TV atrage atentia asupra unui lucru revoltaror: parintii trebuie sa cumpere din banii lor multe din produsele de curatenie sau alte produse necesare pentru buna desfasurare a actului educational din gradinite.

inca o criza loveste dur sistemul de invatamant. Mirela Vaida: E haos inainte de inceperea scolii. Nu avem...

O noua criza apare inainte de deschiderii scolilor. Sute de profesori din intrega tara, mai ales din randul celor cu experienta, spun ca nu se vor intorce la cursuri si vor sa se pensioneze, totul din cauza temerii ca se vor infecta cu coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )