Libnet.ro
UNICEF

10:45

Miscare INCREDIBILA in cazul Caracal: Anuntul facut de DINCA i-a lasat pe toti fara cuvinte!

B1 B1,
Miscare INCREDIBILA in cazul Caracal: Anuntul facut de DINCA i-a lasat pe toti fara cuvinte!

Miscare incredibila in cazul Caracal! Gheorghe Dinca il va da in judecata pe avocatul Tonel Pop, conform unor surse citate de Antena3. continuă pe B1

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Fiica lui Dinca vorbeste despre un al doilea posibil complice. Cine este barbatul

Anuntul oficial al autoritatilor ca Dinca a avut un complice a fost de-a dreptul uluitoare. Fiica lui Dinca a adus o alta veste socanta. Aceasta sustine ca exista un al doilea om care s-ar fi putut afla alaturi alaturi tatalui sau in timpul ororile pe care le-a infaptuit Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu. Fiica lui .

Cazul Caracal ia amploare: Gheorghe Dinca, audiat din nou

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, va fi audiat in cursul zilei de luni, la Inspectoratul General al Politiei Romane. De altfel, GheorgheDinca si-a detinut vecinul ca ar.

Miscare de ultima ora in cazul Caracal: Gheorghe Dinca il da in judecata pe avocatul Tonel Pop - surse

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal,il va da in judecata pe avocatul Tonel Pop, conform surselor Antena 3. Dinca a fost audiat, luni, la Inspectoratul General al.

Gheorghe Dinca, audiat din nou: ce pista noua au descoperit politistii in cazul Caracal

UPDATE: Gheorghe Dinca va fi audiat luni, unde urmeaza sa dea explicatii cu privire la Luiza Melencu, dupa denuntul pe care l-a facut pe 6 noiembrie, denunt in urma caruia vecinul sau Stefan Risipiceanu a.

Detalii cutremuratoare din cazul Caracal. Complicele lui Gheorghe Dinca a recunoscut violul din curtea acestuia

Complicele lui Gheorge Dinca a facut declaratii naucitoare in fata instantei. Am violat eu altele, dar pe asta nu, ar fi spus acesta fara nicio remuscare, referindu-se la Luiza.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )