Libnet.ro
UNICEF

15:30

Miscarea prodemocratie va continua lupta in Hong Kong

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Miscarea prodemocratie va continua lupta in Hong Kong

Miscarea prodemocratie va continua lupta in Hong Kong impotriva represaliilor din partea puterii centrale chineze, a afirmat vineri Joshua Wong, a doua zi dupa invalidarea a 12 candidaturi la alegerile legislative, intre care si a lui, potrivit France Presse. continuă pe Ziarul Bursa

Miscarea prodemocratie va conttinua lupta in Hong Kong

Miscarea prodemocratie va continua lupta in Hong Kong impotriva represaliilor din partea puterii centrale chineze, a afirmat vineri Joshua Wong, a doua zi dupa invalidarea a 12 candidaturi la alegerile legislative, intre care si a lui, potrivit France Presse.

Alegerile legislative din Hong Kong ar putea fi amanate cu un an

Sefa executivului din Hong Kong, Carrie Lam, urmeaza sa discute marti in cadrul Consiliului Executiv despre o posibila amanare cu pana la un an a alegerilor din septembrie pentru Consiliul Legislativ LegCo, parlamentul local), potrivit unor informatii aparute in presa locala si citate de dpa. inainte de izbucnirea pandemiei, Honk Kong-ul a fost luni intregi scena unor proteste masive, demonstrantii cerand pastrarea autonomiei fata de China.

Guvernul de la Hong Kong a amanat alegerile parlamentare cu un an, invocand riscurile pandemiei COVID-19

Guvernul de la Hong Kong a decis amanarea cu un an a alegerilor parlamentare, invocand riscurile de noi contaminari dupa cresteri considerate alarmante ale noilor cazuri de contaminare cu coronavirus.

Guvernul din Hong Kong a amanat alegerile parlamentare pana anul viitor

Guvernul din Hong Kong a decis vineri amanarea cu un an a alegerilor parlamentare care urma sa aiba loc in septembrie, invocand cresterea numarului de infectii Covid-19. Opozitia acuza insa faptul ca pandemia este folosita drept pretext, scopul real fiind acela de a bloca votul democratic al cetatenilor, conform hotnews.

Guvernul din Hong Kong a amanat alegerile parlamentare cu un an

Guvernul din Hong Kong a decis vineri amanarea cu un an a alegerilor parlamentare care urma sa aiba loc in septembrie, invocand cresterea numarului de infectii Covid-19, relateaza BBC News. Opozitia acuza insa faptul ca pandemia este folosita drept pretext, scopul real fiind acela de a bloca votul democratic al cetatenilor.

Patru studenti, arestati la Hong Kong in baza controversatei legi a securitatii impusa de Beijing

Patru studenti de la Hong Kong - implicati intr-o grupare separatista, Student Localism, dizolvata luna trecuta - au fost arestati de politie, in cadrul controversatei legi a securitatii impuse de Beijing fostei colonii britanice, primele arestari care vizeaza figuri politice publice dupa intrarea in vigoare a acestei legi la 30 iunie.

Hong Kong: Patru studenti arestati in virtutea legii securitatii nationale

Patru studenti din Hong Kong implicati intr-un grup separatist recent dizolvat au fost arestati miercuri de politie in cadrul controversatei noi legi asupra securitatii nationale, au anuntat acest grup si fortele de securitate, citate joi de France Presse, citata de Agerpres. Acestea sunt primele arestari vizand personalitati politice publice de la intrarea in vigoare a legii impuse de Beijing in teritoriul sau semiautonom la 30 iunie. Cei patru studenti arestati - trei barbati si o femeie cu varste cuprinse intre 16 si 21 de ani - sunt suspectati de organizarea si instigarea la secesiune, potrivit politiei.

UE limiteaza exportul de echipament de supraveghere catre Hong Kong

Uniunea Europeana UE) urmeaza sa limiteze exportul de echipament ce poate fi folosit in supraveghere si reprimare la Hong Kong, cu scopul de a denunta aplicarea legii securitatii impuse de Beijing, potrivit unei surse diplomatice, iar legea chineza urmeaza sa aiba un impact asupra relatiilor UE cu China, a avertizat Josep Borrell, relateaza AFP, preluat de News.

Alegerile legislative din Hong Kong ar putea fi amanate cu un an

Sefa executivului din Hong Kong, Carrie Lam, urmeaza sa discute astazi in cadrul Consiliului Executiv despre o posibila amanare cu pana la un an a alegerilor din septembrie pentru Consiliul Legislativ LegCo, parlamentul local).

Noua Zeelanda suspenda tratatul de extradare cu Hong Kong

Ministrul de externe neozeelandez Winston Peter a anuntat astazi suspendarea tratatului de extradare cu Hong Kong.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )