Libnet.ro
UNICEF

01:06

Misiune imposibila pentru pompierii militari din Bistrita Nasaud

Antena3 Antena3,
Misiune imposibila pentru pompierii militari din Bistrita Nasaud

Pompierii din Bistrita Nasaud s-au luptat cu flacari de cativa metri care mistuiau casa unei familii, inarmati doar cu furci si galeti cu apa. Autospecialele n-au putut ajunge la locuinta cuprinsa de. continuă pe Antena3

8 mestesugari din Bistrita-Nasaud au primit cate 6000 de lei pentru a investi in ateliere de creatie

Fundatia World Vision Romania sprijina 30 de mesteri populari din regiunea Nord-Vest pentru a-si amenaja, dota sau moderniza atelierele in care lucreaza. Printre cei premiati s-au numarat si 8 persoane din Bistrita-Nasaud.

Bistrita-Nasaud, sub cod galben. Se asteapta si 50 de litri pe mp

Incepand cu ora 15:00, jumatate de tara se afla dub cod galben de furtuni. Printre judetele, unde se asteapta ploi torentiale, descarcari electrice si grindina se numara si Bistrita-Nasaud.

UPDATE: Bistrita-Nasaud, sub cod galben. Se asteapta si 50 de litri pe mp

Incepand cu ora 15:00, jumatate de tara se afla dub cod galben de furtuni. Printre judetele, unde se asteapta ploi torentiale, descarcari electrice si grindina se numara si Bistrita-Nasaud.

Industria de aparare, punctul de interes comun pentru Ministerele Apararii din Romania si Turcia

Industria de aparare reprezinta punctul de interes comun pentru ministrul Apararii, Mircea Dusa, si omologul turc, Ismet Ylmaz, este concluzia intrevederii bilaterale care a avut loc in Turcia, informeaza.

Dan Sova: Licenta pentru Rosia Montana din 1999 nu contine garantii de mediu si nu contine nimic in legatura cu patrimoniul cultural

Invitat in cadrul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, ministrul pentru Marile Proiecte, Dan Sova, a comentat pe marginea documentelor incendiare referitoare la afacerea Rosia Montana dezvaluite de Mihai.

Grampet, SNCF-Franta si RZD-Rusia au depus scrisori de intentie pentru compania feroviara din Grecia

Compania Grampet, detinuta de omul de afaceri Gruia Stoica, SNCF Franta) si RZD Rusia) au depus scrisori de intentie pentru preluarea companiei feroviare de transport marfa si pasageri TRAINOSE din Grecia, in cadrul primei faze a procesului de.

Barbatul responsabil pentru atacul armat din Washington a fost tratat pentru probleme psihice

Aaron Alexis, fostul soldat al armatei marine americane care a ucis 12 persoane si a ranit alte opt in atacul de la Washington, a primit tratament pentru problemele psihice, a raportat presa din America. Aaron.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )