Libnet.ro
UNICEF

07:00

Misiune indeplinita. Sully, cainele insotitor al lui George Bush, isi conduce stapanul pe ultimul drum

Antena3 Antena3,
Misiune indeplinita. Sully, cainele insotitor al lui George Bush, isi conduce stapanul pe ultimul drum

O fotografie postata de George W. Bush, dupa moartea tatalui sau, face inconjurul planetei. Imaginea il infatiseaza pe Sully, cainele insotitor al fostului presedinte american, stand langa. continuă pe Antena3

Misiune indeplinita. Imaginea emotionanta in care cainele fostului presedinte George H. W. Bush sta langa sicriul stapanului sau a devenit virala

O imagine emotionanta surprinsa langa sicriul fostului presedinte american George H. Bush, care s-a stins din viata vineri, la varsta de 94 de ani, a devenit virala pe retelele de socializare.

Ultimele cuvinte ale lui George Bush Sr. catre fiul sau

George Bush Sr. , al 41-lea presedinte al Statelor Unite, a murit la varsta de 94 de ani. inainte sa-si dea ultima suflare, el si-a sunat fiul cel mare, pe GeorgeBush Jr. , al 43-lea presedinte american,.

Sinteza zilei. Senzationala discutie a lui Nicolae Ceausescu cu George Bush

Vizita vicepresedintelui american George Bush in Romania a avut loc in perioada 18 19 septembrie 1983. La intalnire au mai participat Stefan Andrei ministrul afacerilor externe si amiral Daniel J.

Sicriul lui George Bush, dus la Washington. Imagini in direct

Imagini in direct cu cortegiul fostului presedinte american George Bush. Sicriul in care se afla trupul sau neinsufletit pleaca de la Houston, Texas, va fi dus la baza militara aeriana din Maryland, iar apoi va.

Fostul presedinte George Bush Sr. a decedat

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj de condoleante presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, in urma trecerii in nefiinta a celui de-al 41-lea presedinte amrican, George H. Bush. ------ George H. Bush, cel de al 41-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, care a ocupat functia intre anii 1989 si 1993, a murit, la varsta de 94 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )