Libnet.ro
UNICEF

01:05

MISIUNEA SPATIALA APOLLO 11, celebrata de GOOGLE printr-un Doodle dedicat. 50 de ani de la primul pas pe Luna

Antena3 Antena3,
MISIUNEA SPATIALA APOLLO 11, celebrata de GOOGLE printr-un Doodle dedicat. 50 de ani de la primul pas pe Luna

Google celebreaza printr-un Doodle, reprezentat de o animatie, 50 de ani de la primul pas pe Luna. Luna poate fi considerata Piatra. continuă pe Antena3

MISIUNEA SPATIALA APOLLO 11, sarbatorita de GOOGLE printr-un Doodle dedicat. 50 de ani de la primul pas pe Luna

Google sarbatoreste printr-un Doodle, reprezentat de o animatie, 50 de ani de la primul pas pe Luna. Luna poate fi considerata.

Misiunea Spatiala Apollo 11: Google celebreaza 50 de ani de cand am ajuns pe luna

Misiunea Spatiala Apollo 11 este subiectul celui mai nou doodle de la Google. Acesta a ajuns online pentru ca, in aceasta saptamana, celebram 50 de ani de cand oamenii au ajuns pe.

MISIUNEA SPATIALA APOLLO 11. Cine a fost primul pamantean care mers la toaleta chiar pe... Luna. Misterul a fost dezvaluit chiar de autor

20 iulie 1969. Neil Armstrong rosteste celebrele cuvinte Este un pas mic pentru om, dar un salt gigant pentru omenire, cuvinte ce aveau sa se identifice cu cea mai mare realizare a.

De ce computerul de pe Apollo 11 este una dintre cele mai grozave masinarii construite vreodata

La 50 de ani la aselenizare merita amintit un erou despre care se vorbeste putin, computerul montat pe modulul lunar, computer fara de care misiunea nu ar fi putut fi un succes. intr-o vreme cand computerele performante erau cat o camera, oamenii de la MIT au reusit sa construiasca un calculator de 30 kg care controla aproape toate functiile modulului. Computerul a deschis calea microprocesoarelor catre produsele de larg consum si a aratat ca software-ul este un domeniu esential. Desi pare greu de crezut, batranele cartele perforate au ajutat oamenii sa ajunga pe Luna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2756 seconds )