Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mister Gay World 2017: Cum arata cel mai frumos homosexual din lume (FOTO)

B1 B1,
Mister Gay World 2017: Cum arata cel mai frumos homosexual din lume (FOTO)

Filipinezul John Fernandez Raspado, 36 de ani, a fost ales Mister Gay World 2017. Acesta a fost ales cel mai frumos baiat homosexual din lume in finala care s-a desfasurat miercuri seara la. continuă pe B1

Mister Gay World 2017: Cum arata cel mai frumos HOMOSEXUAL din lume (FOTO)

Filipinezul John Fernandez Raspado, 36 de ani, a fost ales Mister Gay World 2017. Acesta a fost ales cel mai frumos baiat homosexual din lume in finala care s-a desfasurat miercuri seara la.

Cum va arata cel mai mare poligon de testare a masinilor autonome. E cat un oras mic

Odata cu revolutia masinilor autonome din ce in ce mai multi giganti tech vor sa tina pasul si sa nu riste sa piarda acest tren. insa nu se pot realiza prea multe, de fapt, fara implicarea guvernului. Astfel ca in Coreea de Sud urmeaza sa rasaracel mai mare poligon de testare din lume pentru autoturismele [].

Cum arata cel mai MARE sandvis grill cu branza (VIDEO)

E usor gratinat, iar branza de un galben absolut are o textura perfecta! Chiar daca nu a putut fi mancat decat de cativa norocosi, sandvisuldevenit viral pe net, a.

Faze tari: A fost inventata pilula care ar putea inlocui efectuarea exercitiilor fizice;Un rege african care lucreaza ca mecanic in Germania isi conduce regatul prin intermediul Skype-ului; Cum arata cel mai sexy primar din lume

Tabloul si sosetele Codrutei Kovesi tulbura internetul. In mediul online circula o poza de senzatie cu procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, care. Filme celebre, puse in scena de femei dezbracate. Suicide Girls reprezinta o comunitate online care se concentreaza in jurul fotografiilor tip pin-up, prin care.

Gala UNITER 2017 seara teatrului romanesc. Andrei Hutuleac, cel mai bun actor

Amadeus, de la Teatrul Metropolis, a primit premiul pentru cel mai bun spectacol. Ana Ularu a fost desemnata cea mai buna actrita, iar Andrei Hutuleac cel mai bun actor.

Cel mai bun roman, la Wings for Life. A alergat 56,05 kilometri

Aradeanul Roland Unterweger Roli) este cel mai bun roman care a participat vreodata la competitia cu caracter caritabil Wings for Life.

Este cel mai toxic aliment din lume. Romanii il considera o delicatesa si il consuma ori de cate ori au ocazia. Avertismentul specialistilor

Este unul din alimentul preferat al romanilor, dar putini stiu ca somonul este cel mai toxic fel de mancare. Faptul ca somonul crescut in conditii artificiale ar putea fi lipsit de beneficii.

Logan, Duster si Sandero sunt in topul masinilor cel mai bine vandute in Rusia

Modelele Dacia Logan, Duster si Sandero, fabricate in Romania, se afla in topul celor 25 de masini cel mai bine vandute in Rusia.

Guvernul Orban devine cel mai mare client de reclama din Ungaria, partidul lui Orban vrea sa mareasca taxa de publicitate aplicata media

Guvernul de la Budapesta a cheltuit, anul trecut, cu 80% mai multi bani pe publicitate decat in 2015, devenind cel mai mare client de reclama din Ungaria, potrivit Budapest Beacon. Sursa citata descrie o piata a presei si publicitatii complet data peste cap si noteaza, separat, ca partidul de guvernamant vrea o crestere a taxei pe publicitate aplicata furnizorilor de continut, taxa impovaratoare chiar si la nivelul actual.

Ford Trucks deschide la Bucuresti cel mai mare sediu al sau din Europa

Ford Trucks, companie care a intrat pe piata locala in luna decembrie a anului trecut, printr-un parteneriat cu Cefin Trucks, a inaugurat ieri, in mod oficial, sediul sau din Romania, care este cel mai mare birou pe care compania il detine in Europa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )