Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un mistret a provocat un accident rutier soldat cu o victima. Un sofer a lovit animalul si a ajuns cu masina intr-un lan de porumb

Adevărul Adevărul,
Un mistret a provocat un accident rutier soldat cu o victima. Un sofer a lovit animalul si a ajuns cu masina intr-un lan de porumb

Un conducator auto de 60 de ani nu a observat la timp mistretul si l-a lovit in plin, pierzand apoi controlul volanului, astfel ca a ajuns cu masina intr-un lan de porumb. O pasagera din autovehicul a suferit mai multe traumatisme si a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. continuă pe Adevărul

Tanar cercetat penal dupa ce a provocat un accident rutier. Soferul de ocazie nu avea permis si era baut

Un tanar de 25 de ani este anchetat pentru conducere a unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, dupa ce a pierdut controlul volanului si a tamponat din spate un autovehicul care circula regulamentar.

GRAV accident rutier in Bihor. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc duminica, in Bihor, un baiat, in varsta de 24 de ani, murind pe loc. Accidentul a fost provocat de un sofer de TIR care a intrat pe contrasens. Impactul s-a produs dupa ce.

Tragedie in lumea sportului! Doi handbalisti AU MURIT intr-un accident rutier! Alti doi au ajuns la spital

Tragedie in lumea sportului! Doi handbalisti au murit si alti doi au fost raniti intr-un grav accident rutier. Accidentul s-a petrecut in Spania. Sportivii Marti Batalle Garcia, jucator la echipa BM.

Doi handbalisti spanioli au murit ntr-un accident rutier produs n drum spre un meci de fotbal

Doi handbalisti au murit si un alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs pe o autostrada din Spania. Cei patru sportivi, in varsta de 19 ani, calatoreau spre Girona pentru a asista la un meci de fotbal.

Un barbat a murit in drum spre spital dupa un accident rutier produs la Balti

Un barbat de 45 de ani a decedat in drum spre spital in urma unui accident rutier produs in municipiul Balti in dimineata zilei de luni, 17 septembrie.

Ambulanta implicata intr-un accident rutier. Echipajul medical se indrepta catre un pacient

Ambulanta se indrepta catre un caz in momentul in care a fost implicata in accidentul rutier. Conform medicilor, semnalele sonore si vizuale ale autospecialei erau in functiune.

Cumplit accident rutier in apropiere de Barlad. Impact frontal intre un taxi si o autoutilitara

Un grav accident de circulatia a avut loc, luni, 19 septembrie, pe Drumul European 581, pe raza localitatii Badeana, din judetul Vaslui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )