Libnet.ro
UNICEF

07:45

Misty, dezvaluiri despre inceputul povestii de dragoste cu Keo. Cantaretul a facut primul pas intr-o emisiune tv (VIDEO)

B1 B1,
Misty, dezvaluiri despre inceputul povestii de dragoste cu Keo. Cantaretul a facut primul pas intr-o emisiune tv (VIDEO)

Misty a vorbit pentru prima oara despre inceputul ei relatiei ei cu Keo, marcat de un scandal monstru din cauza faptului ca artistul a renuntat la o lunga relatie cu Andreea Balan. Frumoasa blonda, devenita. continuă pe B1

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, dezvaluiri despre artist. Cum a aflat de amanta lui

Mihaela Constantinescu a oferit detalii despre infidelitatea artistului. Cum a aflat fosta sotie a regretatului cantaret de amanta lui? Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, despre infidelitatea artistului Mihai Constantinescu a fost unul din barbatii norocosi care a reusit sa aiba liniste intre fosta si actuala sotie. Cei trei nu doar ca aveau o relatie .

Dezvaluiri despre primele intalniri dintre printul Harry si Meghan Markle. Cine a spus primul Te iubesc!

Extrase din cartea Finding Freedom care include reportaje si interviuri cu apropiati ai printului Harry si Meghan Marple, ofera detalii despre primele intalniri ale cuplului. Cei doi nu s-au sarutat la prima intalnire, dar au flirtat si au lasat sa se vada chimia dintre ei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )