Libnet.ro
UNICEF

14:30

Misu Negritoiu: Pana la finele anului vom avea o radiografie completa a pietei de asigurari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Misu Negritoiu: Pana la finele anului vom avea o radiografie completa a pietei de asigurari

Misu Negritoiu, presedinte in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a declarat ca institutia va extinde odata cu a doua parte a anului testele de stres efectuate si pentru restul de companii din piata de asigurari, dupa ce se va incheia. continuă pe Wall-Street Ro

Misu Negritoiu, ASF: Astra Asigurari, un mar stricat care costa 1,4 mil. lei

Pana la cinci investitori sunt interesati de preluarea Astra Asigurari, dintre care niciunul nu este prezent pe piata romaneasca de profil, dar situatia treneaza din cauza unei chestiuni de pret, a declarat presedintele ASF, Misu Negritoiu,.

VIDEO Misu Negritoiu: Daca Astra Asigurari intra in faliment, va trebui sa cheltuim cea mai mare parte din rezervele de 900 milioane de lei de la Fondul de Garantare

Daca planul de administrare speciala de la Astra Asigurari nu reuseste, nu avem alta posibilitate de interventie decat declararea falimentului. Avem 900 milioane lei la Fondul de Garantare si va trebui sa cheltuim cea mai mare parte din acest rezerve daca Astra intra in faliment, a declarat marti Misu Negritoiu, presedintele ASF. Drept urmare, autoritatea a propus un proiect de lege privind redresarea si rezolutia asiguratorilor care ar permite ASF sa initieze mecanisme de prevenire a falimentului, precum vanzarea activelor, totala sau partiala, catre o entitate viabila, in termeni comerciali, sau transferarea activelor sanatoase catre o entitate-punte special creata, cu durata limitata. Presedintele ASF se asteapta ca acest proiect de lege sa fie adoptat cel mai tarziu la sfarsitul acestui an.

Daca acest telefon Sony va fi confirmat, vom avea in sfarsit unul cu autonomie buna

Daca te-a dezamagit Sony cu Xperia Z4, cum mie mi s-a intamplat, atunci s-ar putea sa iubesti din nou aceasta companie cand vezimodelul Xperia P2. Saptamana trecuta, Sony a anuntat in Japonia modelul Xperia Z4 cu dotari putin mai bune decat modelul de anul trecut, dar nimic radical schimbat. Designul este acelasi de lavechile versiuni: rama [] Daca acest telefon Sony va fi confirmat, vom avea in sfarsit unul cu autonomie buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )