Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mitica Dragomir, prima reactie dupa achitare: Nu ma bucur! Plang

Antena3 Antena3,
Mitica Dragomir, prima reactie dupa achitare: Nu ma bucur! Plang

Prima reactie a fostului sef al LPF Dumitru Dragomir, dupa ce magistratii au decis sa il achite in dosarul in care fusese condamnat pentru spalare de bani. Nu ma bucur deloc, domnisoara. Pentru ca am. continuă pe Antena3

Premierul Dancila, prima reactie dupa propunerea Finlandei de a inlocui Romania la presedintia UE

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, in exclusivitate, la Sinteza zilei, ca Romania respinge categoric propunerea Finlandei de a prelua presedintia UE in locul nostru. Stire in curs de actualizare .

Procurorul general, Augustin Lazar, prima reactie dupa prezentarea raportului MCV: Punctul de vedere al Comisiei Europene, similar cu pozitia Ministerului Public

Conducerea Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a luat act de concluziile si recomandarile cuprinse in Raportul MCV, facut public marti. in acest sens, se constata ca.

Augustin Lazar, prima reactie dupa prezentarea raportului MCV: Punctul de vedere al CE este similar cu pozitia Ministerului Public

Conducerea Parchetului General anunta ca a luat act de recomandarile Comisiei Europene, din raportul MCV, mentionand ca punctul de vedere al comisiei este similar cu cel al institutiei condusa de Augustin.

Tudorel Toader, PRIMA REACTIE dupa publicarea RAPORTULUI MCV: Sunt foarte multi care cred ca le stiu pe toate

Ministrul Justitiei,Tudorel Toader, a declarat, marti, ca nu isi poate exprima un punct de vedere cu privire la rezolutia critica la adresa Romaniei adoptata de Parlamentul European, pentru ca nu a.

Reactia fostului sef LPF, Mitica Dragomir, dupa decizia de achitare: Plang si nu mai pot vorbi

Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitica Dragomir, a avut o prima reactie la decizia de achitare a Curtii de Apel Bucuresti in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani. Acesta a sustinut ca, in contextul in care era nevinovat, nu are de ce sa se bucure.

Dragomir, dupa achitare: Am fost n bataia pustii. Ponta m-a scos de la LPF si a vrut sa ma bage la puscarie

Mitica Dragomir a declarat, marti pentru Mediafax, ca decizia de achitare definitiva, de la Curtea de Apel Bucuresti, este o dovada a faptului ca justitia isi face datoria si ca el a fost in bataia pustii in acest dosar. Dragomir mai spune ca judecatorii de la apel au fost corecti.

Basescu: Ma bucur pentru Mitica Dragomir. Are gura mare, stie meseria fotbalului si si-a pus toata preacurvia adunata n fotbalul romnesc n slujba cluburilor

Traian Basescu spune ca, desi multi il vor critica, se bucura pentru Mitica Dragomir, care a fost achitat. Are gura mare, stie meseria fotbalului si si-a pus toata preacurvia adunata in fotbalul romanesc in slujba cluburilor, afirma fostul presedinte.

Reactia lui Traian Basescu la achitarea lui Mitica Dragomir: Are gura mare, dar ma bucur pentru el

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a anuntat marti, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca decizia magistratilor de a-l achita pe fostul sef al LPF il bucura si a catalogat acuzatiile la adresa lui Dragomir drept o hartuire.

Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitica Dragomir, ar putea afla marti decizia definitiva in dosarul in care a primit sapte ani de inchisoare

Curtea de Apel Bucuresti ar putea pronunta, marti, decizia definitiva in dosarul in care Mitica Dragomir, fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost condamnat in prima instanta la sapte ani de inchisoare cu executare.

Traian Basescu, RECTIE PROMPTA dupa achitarea lui Mitica Dragomir: Multi ma veti critica, dar nu pot sa n-o spun public...

Traian Basescu reactioneaza la vestea ca Mitica Dragomir a fost achitat in dosarul drepturilor tv 2011-2014. intr-o postare pe Facebook, fostul presedinte anunta public ca decizia magistratilor il.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )