Libnet.ro
UNICEF

12:15

Miting al maghiarilor in fata Prefecturii din Sfantu Gheorghe, pentru a apara steagul secuiesc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Miting al maghiarilor in fata Prefecturii din Sfantu Gheorghe, pentru a apara steagul secuiesc

Mii de maghiari din judetul Covasna sunt asteptati, joi, la un miting in fata Prefecturii din Sfantu Gheorghe, pentru a apara steagul secuiesc, a anuntat astazi presedintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, transmite HotNews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Miting in fata Prefecturii Covasna: Maghiarii sunt asteptati joi pentru a apara steagul secuiesc

Mii de maghiari din judetul Covasna sunt asteptati, joi, la un miting in fata Prefecturii din Sfantu Gheorghe, pentru a apara steagul secuiesc, iar primii 500 de participanti vor primi in dar din partea UDMR Covasna cate un astfel de steag, a anuntat luni presedintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, intr-o conferinta de presa organizata in fata sediului Prefecturii Covasna, infomeaza Mediafax.

PAMANT SECUIESC: Panou controversat, amplasat de UDMR in fata Prefecturii Covasna.

Un panou cu inscriptia SIC-Terra Siculorum Pamant Secuiesc) a fost amplasat, luni, in fata Prefecturii Covasna de reprezentantii UDMR, ca protest fata de actiunile prefectului Codrin Munteanu, care la randul sau se plange de presiuni si intimidari, potrivit Realitatea. net La initiativa UDMR Covasna, luni dimineata a fost amplasat, in fata sediului Prefecturii din centrul municipiului Sfantu Gheorghe, un panou de 12 metri patrati cu inscriptia SIC - Terra Siculorum, la eveniment .

MRU: ARD este cea mai buna din istoria Romaniei, pentru ca nu este o cumetrie.

Liderul Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, la lansarea candidatilor ARD, ca aceasta alianta este cea mai buna din istoria Romaniei pentru ca nu este o cumetrie, o fratie si pentru ca este o asociatie a patriotilor care vor ca tara sa arate cum trebuie, potrivit Mediafax. Noi venim cu aceasta alianta, cea mai buna din istoria Romaniei, pentru ca nu este o cumetrie, o fratie si pentru ca este o asociatie a patriotilor care vor ca tara noastra sa arate cum trebuie, a spus .

Contributia societatilor din sectorul energetic pentru sustinerea financiara a consumatorilor vulnerabili in urma liberalizarii preturilor

Ministerul Finantelor a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta privind instituirea contributiei societatilor din sectorul energetic pentru sustinerea financiara a consumatorilor vulnerabili in urma liberalizarii preturilor la gaze naturale si energie electrica, informeaza HotNews. ro.

Maestrul Tudor Gheorghe: Pentru mine, patriotismul inseamna sa recit bine Miorita

Marele artist Tudor Gheorghe apreciaza campania Antenei 3 Pe tricolor e scris UNIRE!. O considera o idee frumoasa si meritorie. Maestrul ne-a explicat ce inseamna pentru el drapelul si notiunea de.

MRU: ARD este cea mai buna alianta din istoria Romaniei pentru ca nu este o cumetrie, ci o fratie a patriotilor care vor ca tara sa arate cum trebuie

Liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, luni, la lansarea candidatilor ARD, ca aceasta alianta este cea mai buna din istoria Romaniei. Noi venim cu aceasta alianta, cea mai buna.

Rihanna, din nou topless pentru fani: Cantareata s-a fotografiat in pat dupa petrecerea de Halloween (FOTO)

Rihanna a oferit inca o imagine senzuala fanilor ei, exact in dimineata de dupa petrecerea de Halloween. Cantareata s-a lasat din nou fotografiata topless, de aceasta data in propriul dormitor, avand pe ea.

Au plecat din tarile lor pentru o viata mai buna, dar au devenit sclavi. Timp de zece ani, au fost batuti si umiliti

Au plecat in Rusia cu gandul la o viata mai buna, dar au devenit sclavi. Zeci de oameni au fost captivi vreme de un deceniu intr-un subsol din Moscova. A fost mai rau decat intr-o inchisoare. Au fost obligati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )