Libnet.ro
UNICEF

15:30

Miting PSD la Galati. Liviu Dragnea: Iohannis a furat si ziua Europei. Nu il baga nimeni in seama. Asta e soarta slugilor!

Antena3 Antena3,
Miting PSD la Galati. Liviu Dragnea: Iohannis a furat si ziua Europei. Nu il baga nimeni in seama. Asta e soarta slugilor!

Social-democratii isi continua turneul electoral in Moldova. Dupa mitingul de acum doua zile de la Iasi, astazi candidatii PSD la alegerile europarlamentare si liderii partidului, in frunte cu Liviu Dragnea,. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO Mitingul PSD din Galati, un nou esec: Social-democratii au adunat 10.000 de simpatizanti, desi sperau la 30.000 / Circa 4.000 de oameni au scandat PSD, ciuma rosie si Hotii / Liviu Dragnea: Iohannis si-a chemat stapanii la Sibiu / Vrea sa cond

Dupa ce a fost huiduit la Iasi, Liviu Dragnea a participat sambata la un miting electoral organizat la Galati, unde s-a confruntat cu un nou esec, intrucat, desi social-democratii sperau sa adune 30. 000 de simpatizanti, nici macar autocarele venite din Vaslui nu i-au ajutat sa stranga atatia oameni. Numarul oamenilor din fata Casei de Cultura nu a fost mai mare de 11. 000, pentru ca altfel nici nu ar fi incaput in perimetrul stabilit pentru eveniment. Seful PSD l-a atacat din nou pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca seful statului si-a chemat stapanii la summitul de la Sibiu, unde a mai cersit o sanctiune pentru Romania. Aproximativ 4. 000 de persoane l-au huiduit pe Dragnea si au scandat mesaje anti-PSD. Protestul a continuat si dupa ce Liviu Dragnea, Viorica Dancila, Dan Nica, Rovana Plumb si Carmen Avram s-au retras.

LIVIU DRAGNEA: Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata

Liderul PSD Liviu Dragnea a sustinut astazi, la mitingul PSD de la Galati, ca un grup de batausi merge prin tara, dupa liderii PSD, concluzia sa fiind ca Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata.

Liviu Dragnea: Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sambata, la mitingul de la Galati, ca Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata, el sustinand ca un grup de batausi ai acestora umbla dupa social-democrati prin tara, scrie.

Liviu Dragnea: Sarbatorim azi Ziua Victoriei / 9 mai este sarbatorita ca Ziua Victoriei impotriva Germaniei naziste in Rusia, occidentalii celebreaza data de 8 mai

Liviu Dragnea a declarat joi, la Iasi, ca in 9 mai sarbatorim Ziua Victoriei, cand a fost pus capat celui de-al Doilea Razboi Mondial. Statele Unite si tarile occidentale celebreaza Ziua Victoriei in 8 mai, in timp ce data de 9 mai este sarbatorita de Rusia si de tari din fosta sfera de influenta a URSS.

Miting PSD la Galati: Social-democratii si-au propus, pentru sambata, strangerea a 30.000 de sustinatori la Casa de Cultura / Galatenii pregatesc o contramanifestatie si promit ca o sa fie ca la Iasi

Dupa Iasi, Liviu Dragnea a programat pentru sambata, la ora 11. 00, si un miting PSD la Galati, la Casa de Cultura, unde, potrivit surselor HotNews, social-democratii mizeaza pe participarea a 30. 000 de persoane. Potrivit paginii de Facebook Galatiul Nostru, toti membrii PSD Galati au fost sunati si rugati sa fie prezenti, iar in Tecuci, toti directorii societatilor si institutiilor ce tin de primarie au fost pusi sa trimita salariatii la miting. in acelasi timp, societatea civila se mobilizeaza pentru organizarea unei contramanifestatii Mars din orasul nostru.

LIVE TEXT FOTO VIDEO Miting PSD la Galati: Social-democratii mizeaza pe participarea a 30.000 de oameni / Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a adus si el un autocar cu oameni / Galatenii pregatesc o contramanifestatie Mars din orasul nostru

Dupa ce a fost huiduit la Iasi, Liviu Dragnea este asteptat sambata la un miting electoral organizat la Galati. La ora 11. 00, in fata Casei de Cultura, social-democratii promit participarea a 30. 000 de sustintatori, dupa ce acestia ar fi mobilizat, potrivit paginii Galatiul Nostru, directori de institutii si societati pentru a trimite salariatii la manifestatie. Pentru ca primarii galateni nu ar fi reusit sa stranga destui oameni, presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a trimis si el un autocar cu simpatizanti. Mai multe toalete publice au fost montate deja de vineri seara in zona. in acelasi timp, este pregatita si o contramanifestatie cu titlul Mars din orasul nostru.

Liviu Dragnea, mesaj de ziua Europei: E bine ca aceasta datorie s-o platim in moneda potrivita, in solidaritate si respect, in corectitudine si reciprocitate

Liviu Dragnea a tinut sa transmita un mesaj de ziua Europei. Liderul PSD spune ca in aceasta zi trebuie sa ne platim datoria fata de Europa in solidaritate si respect si acuza tabara lui Klaus.

Miting PSD la Galati: social-democratii mizeaza pe 30.000 de participanti. Contra-manifestatie anuntata in oras. Daca vor balci, balci sa fie!

Mitingul organizatiei judetene a PSD Galati va avea loc pe 11 mai, incepand cu ora 11,00, pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor din municipiul Galati.

Miting PSD la Galati: Social-democratii mizeaza pe 30.000 de participanti. Contra-manifestatie anuntata in oras. Daca vor balci, balci sa fie!

Mitingul organizatiei judetene a PSD Galati va avea loc pe 11 mai, incepand cu ora 11,00, pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor din municipiul Galati.

Miting PSD programat la Galati: Social-democratii mizeaza pe 30.000 de oameni. A fost anuntata si o contra-manifestatie: Daca vor balci, balci sa fie!

Mitingul organizatiei judetene a PSD Galati va avea loc pe 11 mai, incepand cu ora 11,00, pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor din municipiul Galati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )