Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mitingul Diasporei: Noi proteste in Piata Victoriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mitingul Diasporei: Noi proteste in Piata Victoriei

42 Fortele de ordine, mobilizate in Piata Victoriei Fortele de ordine sunt mobilizate in acest moment in Piata Victoriei din Capitala. Potrivit surselor, zeci de dube de jandarmi si de ambulante sunt deja in jurul Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Ziua n care romnii s-au ntors acasa. Prezenta masiva anuntata la mitingul Diasporei, de vineri, din Piata Victoriei. Lista protestelor din tara si strainatate

Romanii din diaspora si cei ramasi in tara si-au dat intalnire vineri, in Piata Victoriei, din Bucuresti, pentru a protesta fata de directia in care PSD impinge Romania. Mitingul Diasporei, din 10 august, a fost anuntat pe retelele de socializare in urma cu doua luni, moment din care romanii din strainatate s-au mobilizat pe retelele de socializare, iar in ultimele zile coloane de masini dinspre Europa au intrat in tara prin vamile Bors si Nadlac cu destinatia Bucuresti.

LIVEVIDEO Mitingul Diasporei. Incidente n Piata Victoriei: Manifestantii au fortat cordonul de jandarmi din fata Guvernului / Jandarmii au folosit gaze lacrimogene, trafic blocat

Dupa sase ore de proteste in Piata Victoriei, au avut loc si primele incidente intre participantii la mitingul Diasporei si jandarmi. Manifestantii au fortat cordonul din fata sediului Guvernului, fortele de ordine folosind gaze lacrimogene. in Piata au fost dislocati jandarmi echipati de interventie. Traficul este blocat in zona, pe bulevardele Kiseleff si Aviatorilor. in acest moment, numarul protestatarilor este de aproape 1. -----------15:55 Noi incidente in fata Guvernului. Jandarmii au incercat sa stranga perimetrul si sa impinga oamenii spre centrul pietei. Mai multi protestatari arunca cu sticle de apa spre jandarmi. Jandarmii au dat din nou cu gaze iritante16. 48 Situatia este tensionata. ) Nu ne dorim niciunfel de incidente, de confruntari, a declarat, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei16:42 Marturiile protestatarilor. Carmen, 29 de ani, Munchen - Din Germania am venit, am 29 de ani lucrez la Google ca designer. Am venit sa dau jos guvernul, sa se faca anticipate, sa facem ceva16:22Incidente in Piata Victoriei. Manifestantii au fortat cordonul de jandarmi din fata Guvernului. Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene. Traficul e blocat spre bd. Aviatorilor. 53 Incident in grupul de protestatari care sta langa Antipa. Un tanar a venit cu catuse la protest, iar jandarmii i-au cerut sa le dea jos ca nu are voie cu ele15:06FOTOGALERIE Primele ore ale protestului din Piata Victoriei.

LIVEVIDEO Mitingul Diasporei. Incidente n Piata Victoriei ntre protestatari si jandarmi / Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene / Sapte persoane au avut nevoie de asistenta medicala / Un jandarm a ajuns la spital

Cateva mii de persoane protesteaza in Piata Victoriei la Mitingul Diasporei, dupa cateva ore de protest avand loc si primele incidente. Manifestantii au incercat sa rupa cordonul din fata sediului Guvernului, moment in care fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene. in zona au fost dislocati jandarmi echipati pentru interventie. ------------------------17:56Jandarmeria precizeaza ca au fost folosite spray-uri cu piper in momentul in care manifestantii au inceput sa arunce cu obiecte contondente in fortele de ordine. 17:47in timp ce in restul pietei protestul de desfasoara normal, spre Calea Victoriei un grup de protestatari sunt intr-o infruntare cu un cordon de jandarmi. 41Mai multi protestatari sunt masati in fata la Antipa, lumea continua sa vina Piata Victoriei17. 39Jandarmeria: Nu s-a dat ordin de interventie cu gaze lacrimogene, fiecare jandarm a folosit spray-ul individual, functie de situatie17:31 Mai multe persoane au reclamat pe Facebook ca exista masini care sunt blocate sa patrunda in Bucuresti de filtre ale Jandarmeriei, care neaga insa informatia. 30 Un jandarm a fost ranit la miting, el fiind transportat la spital, a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti17:22Atmosfera din Piata continua sa fie tensionata. in fata multimii, spre cordonul de jandarmi, unii protestatari arunca cu obiecte spre scutieri. 17:09Sapte protestatari, prezenti in Piata Victoriei, au avut nevoie de interventia medicilor, dupa ce li s-a facut rau, potrivit Mediafax. 59Tensiuni intre unii protestatari si fortele de ordine. Manifestantii huiduie si striga Fara Violenta si Jandarmeria apara hotia!. 48Situatia este tensionata. ) Nu ne dorim niciun fel de incidente, de confruntari, a declarat, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache.

UPDATE VIDEO Protestatarii au iesit la Prefectura sustinand mitingul diasporei. Ce se mai petrece in Piata Victoriei

Protestatari din Constanta au plecat deja spre Bucuresti, pentru a se alatura mitingului diasporei de vineri, 10 august, din Piata Victoriei. Altii au ramas la Constanta pentru a organiza mitingul de sustinere. Punctul de intalnire este in fata Prefecturii, la ora 19.

Protestul diasporei, organizat si la Timisoara. Mitingul, programat la ora 19.00 in Piata Victoriei

Timisorenii sunt asteptati vineri seara de la ora 19. 00, in Piata Operei pentru un nou protest rezist. Chiar daca liderii miscarilor civice care au organizat pana acum protestele de la Timisoara s-au dus la Bucuresti, timisorenii sunt asteptati sa fie solidari cu romanii din diaspora care protesteaza in Capitala.

Mitingul Diasporei: Peste 60.000 de persoane in Piata Victoriei

Actualizare 22. 40 Un protestatar, ranit grav la cap de un dispozitiv lacrimogen Jandarmii lanseaza rafale de grenade lacrimogene asupra protestatarilor, potrivit Agerpres. Noi incidente se inregistreaza la mitingul din Piata Victoriei intre o parte a manifestantilor si fortele de ordine, jandarmii ripostand.

VIDEO FOTO Mitingul Diasporei.mbrnceli ntre protestatari si jandarmii care au folosit gaze lacrimogene / Mai multi manifestanti au fost scosi cu targa din multime de echipaje SMURD

Dupa sase ore de proteste in Piata Victoriei, au avut loc si primele incidente intre participantii la mitingul Diasporei si jandarmi. Manifestantii au fortat cordonul din fata sediului Guvernului, fortele de ordine folosind gaze lacrimogene. in Piata au fost dislocati jandarmi echipati de interventie. Traficul este blocat in zona. 07 Cel putin protestatari au fost scosi cu targa din multime, dupa ce li s-a facut rau, martorii declarand ca gazele lacrimogene folosite de catre jandarmi ar fi cauza. 59 Tensiuni intre unii protestatari si fortele de ordine. Manifestantii huiduie si striga Fara Violenta si Jandarmeria apara hotia!. De la o portavoce se cere jandarmilor sa nu mai dea cu gaze ca sunt copii. in primul rand, cel care forteaza cordonul, sunt oameni care arunca cu sticle in jandarmi. 15:55 Noi incidente in fata Guvernului. Jandarmii au incercat sa stranga perimetrul si sa impinga oamenii spre centrul pietei. Mai multi protestatari arunca cu sticle de apa spre jandarmi. Jandarmii au dat din nou cu gaze iritante16. 48 Situatia este tensionata. ) Nu ne dorim niciunfel de incidente, de confruntari, a declarat, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei16:22Incidente in Piata Victoriei. Manifestantii au fortat cordonul de jandarmi din fata Guvernului. Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene. Traficul e blocat spre bd. Aviatorilor.

Mitingul Diasporei: Peste 10.000 de persoane in Piata Victoriei

Actualizare 19. 34 ISU Bucuresti: Asistenta medicala pentru 40 de persoane Echipajele de prim ajutor SMURD au acordat asistenta medicala, in intervalul orar 17,30-19,00, unui numar de 40 de persoane dintre cele aflatein aceasta dupa-amiaza la mitingul din Piata Victoriei, informeaza Agerpres.

Mitingul diasporei: Romanii sunt asteptati in Piata Victoriei

Zeci de mii de romani din tara si din strainatate s-au mobilizat pentru a participa la mitingul de astazi din Piata Victoriei din Capitala. Ei cer demisia Executivului, nemultumiti de modul de guvernare al social-democratilor si de decizile luate de acestia privind legile justitiei si Codurile penale, de demiterea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, de gafele premierului Viorica Dancila si de faptul ca liderul PSD Liviu Dragnea se afla la conducerea Camerei Deputatilor in pofida faptului ca a fost condamnat la inchisoare. Primele masini cu protestatari au sosit in Piata Victoriei inca din timpul noptii, relateaza News. ro.

Mitingul diasporei: un milion de romani sunt asteptati in Piata Victoriei. Primele masini cu protestatari au sosit inca din timpul noptii FOTO

Zeci de mii de romani din tara si din strainatate s-au mobilizat pentru a participa la mitingul de vineri din Piata Victoriei din Capitala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )