Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mitingul PNL din Capitala, amanat pentru 5 noiembrie. Alina Gorghiu: Nu este pentru sustinerea guvernului. Este un eveniment pentru prezentarea candidatilor si a platformei (VIDEO)

B1 B1,
Mitingul PNL din Capitala, amanat pentru 5 noiembrie. Alina Gorghiu: Nu este pentru sustinerea guvernului. Este un eveniment pentru prezentarea candidatilor si a platformei (VIDEO)

Alina Gorghiu a fost invitata lui Nelu Barbu in emisiunea Talk B1. Presedintele PNL a lamurit polemica privind mitingul pe care PNL urmeaza sa il organizeze in Bucuresti. Din pacate. continuă pe B1

Exces de zel al unui politist din Capitala: Biciclist amendat cu 3/4 din salariul minim pentru ca nu avea claxon (FOTO)

Un barbat din Bucuresti a fost amendat de un politist fiindca nu avea claxon la bicicleta. Omul trebuie sa plateasca 750 de lei pentru excesul de zel al omului legii. 3/4 din salariul minim pentru ca.

Firea: I-am trimis Alinei Gorghiu pe WhatsApp protocolul privind mitingul PNL. Este un scandal mediatic fals

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a declarat, luni, intr-o interventie la Antena 3, ca i-a trimis presedintelui PNL, Alina Gorghiu, pe WhatsApp, protocolul semnat privind solicitarea de organizare a mitingului, urmand ca ultima semnatura, a secretarului primariei, sa fie pusa marti dimineata, ea adaugand ca este vorba despre un scandal mediatic fals, creat pentru a manipula.

Gabriela Firea, despre Alina Gorghiu: E de rea-credinta. Conflictul legat de mitingul PNL a aprins scanteie intre cele doua

Gabriela Firea a reactionat dupa ce a fost acuzata de Alina Gorghiu ca nu vrea sa acorde autorizatie pentru un mitind sustinut de PNL, care ar urma sa aiba loc pe 22 octombrie. Edilul Capitalei spune ca.

Gorghiu o acuza pe Firea ca a oprit mitingul PNL pentru Ciolos: Ce naste din Iliescu, comunism respira

Presedintele PNL Alina Gorghiu spune ca Primaria Capitalei nu a aprobat organizarea mitingului de sustinere a premierului Dacian Ciolos, acuzand-o pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, ca urmeaza politica lui Ion Iliescu.

Dacian Ciolos si-a lansat platforma politica. Se pregateste ceva la mitingul PNL?

Dacian Ciolos si-a lansat platforma politica propusa partidelor din Romania, o platforma de principii, valori si proiecte care vor reflecta experienta din lunile de guvernare, cum o cataloga el.

Andreea Antonescu, umilita intr-un supermarket din Capitala

Andreea Antonescu a fost umilita intr-un supermarket. Toti au crezut ca a iesit la furat. Artista a avut probleme din cauza unui cartus de tigari si a fost acuzata ca a incercat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )