Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mitingul PSD, in semi-intuneric. Curentul taiat la o cladire din Piata Victoriei, chiar in timpul protestului

Adevărul Adevărul,
Mitingul PSD, in semi-intuneric. Curentul taiat la o cladire din Piata Victoriei, chiar in timpul protestului

Proclamat drept miting impotriva abuzurilor, in conditiile in care exista o putere subterana care paraziteaza deciziile importante, mitingul PSD, programat pentru sambata, de la ora 20,00, in Piata Victoriei s-ar putea derula in semi-intuneric, daca una dintre cele mai cladiri din zona va fi cufundata in bezna. continuă pe Adevărul

Baronul PSD Marian Oprisan anuleaza excursiile elevilor pentru a putea aduce oameni la mitingul de sambata din Piata Victoriei

Dorintele liderilor PSD de a isi face imagine prin mitingul pe care il organizeaza sambata in Piata Victorie produc efecte negative si pentru copii, care sunt furati de sansa de a pleca in excurie deoarece.

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a autorizat mitingul PSD din Piata Victoriei. Nu se specifica numarul de participanti

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a autorizat mitingul PSD din Piata Victoriei, ce va avea loc pe 9 iunie, intre orele 20. Municipalitatea a autorizat si Marsul LGBT si Marsul Normalitatii care vor avea loc in aceeasi zi. Daca la ultimele doua evenimente, Primaria a precizat numarul de persoane, in privinta evenimentului PSD, aceasta informatie lipseste, desi trebuie precizata la autorizare.

Coruptia Ucide amana pentru duminica seara protestul din Piata Victoriei: Nu vrem sa facem jocul coalitiei de guvernare

Grupul Coruptia Ucide a anuntat ca amana pentru duminica seara mitingul din Piata Victoriei, sustinand posibilele tensiuni ce ar fi aparut sambata seara, cand are loc mitingul PSD, e chiar ce isi doreste coalitia de guvernare.

Liviu Dragnea acuza ca la mitingul PSD vor veni provocatori care sa strice manifestatia

Emotii pentru Dragnea in legatura cu participantii care vor veni la mitingul de sambata seara din Piata Victoriei. Presedintele PSD a afirmat ca are informatii ca vor veni persoane care vor incerca sa se.

Consiliului Judetean Hunedoara a comandat suplimentarea numarului de trenuri catre Bucuresti pentru mitingul PSD

Consiliul Jude'ean Hunedoara, condus de PSD-istul Mircea Bobora, a solicitat Regionalei CFR Timisoara suplimentarea numarului de trenuri cu plecare din judetul Hunedoara spre Bucuresti, pentru mitingul anuntat sambata de social-democrati in Piata Victoriei din capitala, scrie cotidianul local anchetadehunedoara. ro.

Atitudinea ALDE fata de mitingul PSD din 9 iunie. Calin Popescu-Tariceanu a facut anuntul

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, duminica, ca membrii ALDE vor participa la mitingul organizat de PSD. Da, participam pentru ca mitingul PSD, cu toate ca s-a spus ca e un miting de.

PAUL STANESCU s-a dezlantuit! Declaratii INCENDIARE despre mitingul PSD: Nici pe vremea lui STALIN nu s-au intamplat asemenea lucruri

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri, la Constanta, referitor la mitingul PSD ce va fi organizat pe 9 iunie, la Bucuresti, ca trebuie sa se auda si vocea celor care sustin democratia, mentionand.

Sondaj: Ce cred romanii despre mitingul PSD

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, in exclusivitate la Antena 3, rezultatele unui sondaj privind mitingul PSD programat pentru sambata in Capitala. La intrebarea Este o idee buna organizarea unui miting.

Liviu Dragnea, despre mitingul PSD: Se incearca sa se infiltreze tot felul de indivizi, sa spuna ca au fost platiti, amenintati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, referitor la mitingul PSD, ca mai multi indivizi incearca sa sa se inflitreze si sa spuna ca au fost platiti. Ce vreau sa transmit tuturor.

3.000 de suceveni vor participa la mitingul PSD. Liderul organizatiei municipale Suceava nu se va deplasa la Bucuresti

Presedintele PSD al organizatiei municipale Suceava, Dan Ioan Cusnir, nu va lua parte la mitingul PSD organizat sambata la Bucuresti. in schimb, 3. 000 de suceveni se vor deplasa in capitala, fiecare participant suportand din banii proprii cheltuielile de hrana, apa si de deplasare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )