Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mitrita a marcat un nou gol pentru New York City

România Liberă România Liberă,
Mitrita a marcat un nou gol pentru New York City

Internationalul roman Alexandru Mitrita a marcat al optulea sau gol pentru New York City FC in Liga . continuă pe România Liberă

VIDEO Alexandru Mitrita, inca un gol spectaculos pentru New York City in MLS

Alexandru Mitrita si-a trecut in palmares golul cu numarul opt pentru cei de la New York City FC. Internationalul roman a punctat dintr-o lovitura libera in remiza, scor 1-1, de pe propriul teren cu Toronto FC.

Ce genti WOW au fost prezentate la New York Fashion Week

Zilele acestea, New York este, fara doar si poate, orasul care da startul celor mai hot trend-uri in materie de moda. Va prezentam astazi cele mai cool genti prezentate la New York Fashion Week.

Cum arata sicum functioneaza capcana cu care autoritatile din New York spera sa scape de infestatia de sobolani (FOTO)

Autoritatile din New York au propus o masura radicala pentru a scapa de infestatia de sobolani din unele zone ale orasului: inecarea loc cu alcool in capcane special concepute, relateaza CNN. Denumita.

Cele mai bune aparitii de street style de la New York Fashion Week

Direct de pe strazile din New York, iata mai jos cele mai interesante tinute street style surprinse de fotograful Tyler Joe inaintea marilor prezentari de moda.

Cele mai cool tinute streetstyle de la New York Fashion Week 2019

In timpul New York Fashion Week, atentia fotografilor nu a fost indreptata numai asupra celebritatilor prezente la show-urile de moda, un adevarat defileu de trenduri si stiluri intamplandu-se chiar pe strazile metropolei americane.

VIDEO Nadia Comaneci a facut senzatie la Saptamana Modei de la New York, unde a defilat si a fost intampinata cu urale: ce tinute a prezentat gimnasta

Gimnasta Nadia Comaneci, in varsta de 57 de ani, a fost aplaudata si ovationata la Saptamana Modei de la New York, unde a defilat in scop caritabil.

VIDEO Ce faci cand ai patru copii? Marchezi cate un gol pentru fiecare - Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a reusit inca o evolutie de seama in tricoul Portugaliei, atacantul marcand de patru ori cate un gol pentru fiecare dintre copiii sai) contra Lituaniei preliminarii Euro 2020).

Alexandru Mitrita, gol dupa gol in MLS. Il vede si Cosmin Contra?

Mijlocasul Alexandru Mitrita continua sa marcheze la foc automat pentru echipa de club New York City FC in Major League Soccer.

Melescanu, un nou mesaj pentru draga Calin: Nu cred in excluderi si apucaturi de dictator din Banana Land El ameninta ca merge in instanta ca sa conteste excluderea sa din ALDE - UPDATE

Teodor Melescanu, a carui excludere din ALDE urmeaza sa fie formalizata dupa ce a acceptat sa candideze din partea PSD pentru sefia Senatului, continua controversele cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, caruia ii transmite ca nu crede in excluderi si in apucaturi de dictator din Banana Land. El sustine ca ALDE trebuie sa aleaga daca continua colaborarea cu PSD sau daca va disparea de pe scena politica, iar decizia trebuie luata de membrii ALDE, nu de un singur om, chiar daca azi el este presedintele ALDE.

Euro 2021, preliminarii: Danemarca - Romania (19:30) Un nou inceput pentru tricolorii mici - Radoi: Trebuie sa lasam deoparte ce a fost in vara

Dupa ce a ajuns in semifinalele Euro 2019 si si-a asigurat prezenta la JO 2020, Romania U21 incepe astazi o noua aventura. Mirel Radoi aliniaza la linia de start o noua generatie si spune ca trebuie lasat in urma ce s-a intamplat in aceasta vara, pentru ca jucatorii sa nu resimta presiunea. Primul test din preliminariile pentru Euro 2021 este reprezentat de Danemarca. Meciul se disputa pe Norjyske Arena din Aalborg si va fi transmis in direct la Pro X, de la ora 19:30.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )