Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mitropolitul Andreicut, la Manastirea Nicula: Maica Domnului plange pentru romanii care au emigrat

Adevărul Adevărul,
Mitropolitul Andreicut, la Manastirea Nicula: Maica Domnului plange pentru romanii care au emigrat

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut, crede ca Maica Domnului este intristata si plange pentru cei peste 5 milioane de romani care au plecat din tara in cautarea unui loc de munca. Din aceasta cauza multe familii se dezbina si multi copii raman acasa cu bunicii si rudele si sufera dupa parintii plecati. continuă pe Adevărul

Mitropolitul Clujului: Maica Domnului plange pentru ca au emigrat 5 milioane de romani

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut, crede ca unul dintre motivele pentru care plange Maica .

Mitropolitul Andreicus, la Manastirea Nicula: Plange Maica Domnului pentru ca asa de multi dintre romanii nostri au emigrat, aproape 5 milioane

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut, crede ca unul dintre motivele pentru care plange Maica Domnului este emigrarea a 5 milioane de romani, plecati in cautarea unui loc de munca. Efectul este dezbinarea multor familii, spune IPS Andrei, potrivit Mediafax.

VIDEO Mitropolitul Andrei al Clujului si mitropolitul de Rwanda si Burundi au tinut Sfanta Liturghie la Manastirea Nicula

Sfanta Liturghie este oficiala joi, 15 august, la Manastirea Nicula de inaltpreasfintitul Parinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului si de inaltpreasfintitul Parinte Innocentios, Mitropolit de Rwanda si Burundi.

Zeci de mii de credinciosi, in pelerinaj la Manastirea Nicula

Zeci de mii de credinciosi s-au adunat la Manastirea Nicula, acolo unde se sarbatoreste hramul Adormirii Maicii Domnului. Pe o caldura istovitoare, pelerinii au mers kilometri intregi, ca sa ajunga la.

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Ardeal a inceput. Mii de oameni vin la Manastirea Nicula din Cluj, pentru o icoana veche de trei secole (VIDEO)

O mare de credinta si speranta s-a revarsat la Manastirea Nicula din judetul Cluj, unde a inceput cel mai mare pelerinaj ortodox din Ardeal, relateaza B1TV.

Pelerinaj la Manastirea Nicula. Circa 150 de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale (VIDEO)

Incidente la pelerinajul de la Manastira Nicula din Cluj. Medicii au intervenit la circa 150 de persoane, o parte dintre acestea ajungand la spital, scrie persa locala. Obositi sau deshidratati, oamenii au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )