Libnet.ro
UNICEF

08:15

Mitt Romney Style: Candidatul republican la presedintia SUA, parodiat dupa deja celebrul Gangnam Style (VIDEO)

B1 B1,
Mitt Romney Style: Candidatul republican la presedintia SUA, parodiat dupa deja celebrul Gangnam Style (VIDEO)

Cea mai noua parodie la adresa candidatului republican la presedintia SUA, Mitt Romney, il are pe acesta protagonist intr-un clip bazat pe celebrul Gangnam Style, melodia sud-coreeanului Psy. Parodia pune. continuă pe B1

Mitt Romney avertizeaza: Nu va exista nicio flexibilitate cu Vladimir Putin in privinta scutului antiracheta

Mitt Romney, candidatul republican la Casa Alba a avertizat luni ca nu va da dovada de flexibilitate cu presedintele rus, Vladimir Putin, in privinta proiectului scutului antiracheta din Europa, scrie Mediafax.

Mitt Romney: Nu va exista nicio flexibilitate in fata lui Putin in ce priveste un scut american antiracheta in Europa

Candidatul republican la Casa Alba, Mitt Romney, a afirmat astazi ca nu va exista nicio flexibilitate in fata presedintelui rus Vladimir Putin, in ceea ce priveste proiectul american al unui scut antiracheta in Europa, in care este implicata si tara noastra, transmite HotNews. ro.

Mitt Romney: Nu va exista nicio flexibilitate in fata presedintelui rus Vladimir Putin in ce priveste scut american antiracheta din Europa

Candidatul republican la Casa Alba, Mitt Romney, a afirmat luni ca nu va exista nicio flexibilitate in fata presedintelui rus Vladimir Putin in ceea ce priveste proiectul american al unui scut antiracheta in Europa, in care este implicata si Romania, scrie AFP.

Mitt Romney lanseaza un nou apel la iNARMAREA rebelilor sirieni.

Candidatul republican la Casa Alba Mitt Romney l-a acuzat luni pe Barack Obama ca a esuat in ceea ce priveste rezolvarea situatiei din Siria si a lansat un nou apel la inarmarea opozitiei, in timpul unui discurs critic asupra bilantului presedintelui american in Orientul Mijlociu, releva AFP, potrivit Mediafax. In Siria, vom lucra cu partenerii nostri pentru a identifica si organiza membrii opozitiei care impartasesc valorile noastre si vom face sa obtina armele de care au nevoie pentru a .

Barack Obama a pierdut avansul pe care il avea fata de Mitt Romney - sondaj.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a pierdut avansul in intentiile de vot de care dispunea fata de adversarul sau republican, Mitt Romney, dupa dezbaterea prezidentiala de miercuri, potrivit unui sondaj Gallup publicat luni, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Potrivit sondajului Gallup, Romney si Obama sunt la egalitate in intentiile de vot, cu 47 la suta, in conditiile in care, inainte de dezbatere, presedintele in exercitiu mentinea o distanta intre patru si sase puncte fata de .

Mitt Romney recupereaza si ajunge la 1,4% in spatele lui Obama (sondaje).

La sfarsitul unei saptamani in care presedintele in exercitiu a fost dominat de adversarul sau republican in timpul dezbaterii organizate miercuri la Denver Colorado), Barack Obama a pierdut o parte din avansul pe care il avea in sondaje fata de Mitt Romney, insa cu toate acestea ramane pe primul loc, potrivit Agerpres. O ancheta Reuters/Ipsos, data publicitatii duminica, arata ca 47% dintre potentialii alegatori ar vota in favoarea lui Obama, daca alegerile ar avea loc in acest moment, iar .

Mitt Romney vrea ca SUA sa aiba o politica externa mai agresiva in Orientul Mijlociu

Statele Unite trebuie sa duca o politica extrena mai agresiva in Orientul Mijlociu, sustine Mitt Romney, contracandidatul lui Barack Obama pentru Casa Alba. intr-un discurs sustinut la Virginia Military In.

Obama SCADE DRASTIC in sondaje in urma confruntarii cu Mitt Romney.

Dezbaterea pentru alegerile prezidentiale dintre Barack Obama si Mitt Romney a fost urmarita de peste 67 de milioane de telespectatori americani. Desi in trecut, actualul Presedinte al SUA a cucerit alegatorii, de aceasta data, carisma i-a lipsit cu desavarsire, scrie qmagazine. ro In perioada in care am fost guvernator, am inteles ca singura varianta de a avea rezultate este sa imi sustin proiectul de lege fara a accepta compromisuri, a declarat fostul Guvernator al Massachusetts, Mitt .

Barack Obama, la egalitate cu Mitt Romney: Dupa dezbaterea prezidentiala, presedintele american a pierdut avansul ce-l avea in intentiile de vot

Presedintele american, Barack Obama, a iesit usor sifonat dupa finalul primei dezbateri prezidentiale cu republicanul Mitt Romney. Democratul a pierdut avansul pe care il avea fata de adversarul sau in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2539 seconds )