Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mizele intalnirii lui Klaus Iohannis cu presedintele SUA, Donald Trump: De la vize pana la energie

Hotnews Hotnews,
 Mizele intalnirii lui Klaus Iohannis cu presedintele SUA, Donald Trump: De la vize pana la energie

Energia, securitatea si parteneriatul strategic intre Romania si SUA sunt principalele puncte pe care le va discuta Klaus Iohannis cu omologul american, Donald Trump, in timpul vizitei pe care o va face presedintele roman la Washington, pe 20 august. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis il invita pe Donald Trump in Romania! Ce i-a mai cerut seful statului oficialului SUA

Donald Trump a fost invitat oficial de catre Klaus Iohannis in Romania. O data cu aceasta invitatie a venit si o rugaminte pentru un subiect ce trebuie neaparat discutat de cei doi. Ce i-a cerut seful statului presedintelui Satelor Unite ale Americii? Klaus Iohannis, invitatia in Romania pentru Donald Trump. Ce i-a cerut presedintelui SUA? .

intalnirea Klaus Iohannis - Donald Trump: Despre ce vor discuta cei doi presedinti la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, pe 20 august, cu omologul american, Donald Trump, mai multe chestiuni importante, intre care se numara securitatea energetica si programul Visa Waiver. Vizita.

Presedintele SUA stie `multe` despre explozia din Rusia. Donald Trump: `Noi avem o tehnologie similara, dar mai avansata`

Presedintele american Donald Trump a anuntat, luni, ca stie multe lucruri despre explozia misterioasa, care s-a produs joi intr-o baza militara rusa, dand asigurari ca SUA au o arma similara,.

Klaus Iohannis, in Piata Universitatii. Cum si-a facut presedintele aparitia

Klaus Iohannis a iesit in Piata Universitatii, unde a vorbit despre masurile pe care le are in vedere pentru reconfigurarea statului roman. Pe aceasta cale, Iohannis a spus ca are nevoie de acest semnal din partea romanilor, anuntandu-si candidatura la prezidentiale. Ce mesaj a transmis Klaus Iohannis Eu vreau sa continuam impreuna! a marturisit Klaus .

SUA: Donald Trump cere o ancheta asupra mortii lui Jeffrey Epstein

Presedintele American Donald Trump a declarat ca doreste o ancheta completa cu privire la moarte.

Klaus Iohannis: Pe 10 august guvernul pesedist si-a atacat proprii cetateni cu bate si gaze lacrimogene. Trebuie vazut cine a dat comanda politica

PNL a declansat, sambata, campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din acest an. Presedintele a facut o baie de multime in Piata Universitatii si a declarat in fata jurnalistilor ca PSD a dus Romania aproape de esec si ca trebuie sa reconstruim aproape tot. De asemenea, presedintele a subliniat ca trebuie vazut cine a dat comanda politica pentru evenimentele din 10 august anul trecut.

KLAUS IOHANNIS: PSD a adus Romania aproape de esec

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat sambata, in Piata Universitatii din Bucuresti, la startul campaniei de strangere de semnaturi pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale, ca PSD a adus Romania aproape de esec, ca asa nu se mai poate si ca trebuie reconstruit tot.

Klaus Iohannis, despre implicarea Huawei in realizarea retelei 5G in Romania: Unii nu sunt suficient de ingrijorati. Va trebui sa discutam si in CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, cava trebui discutat in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) subiectul unei eventuale implicari a companiei Huawei, din China, in realizarea retelei na.

Klaus Iohannis, despre 10 august: Trebuie sa vedem cine a dat comanda politica la asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis, prezent, sambata, in Piata Universitatii, la campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale, a afirmat ca are nevoie de un.

UPDATE Klaus Iohannis participa in Piata Universitatii la strangerea de semnaturi pentru candidatura la alegerile prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent sambata, incepand cu ora 11. 30, in Piata Universitatii, la campania de strangere de semnaturi a PNL pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )