Libnet.ro
UNICEF

05:45

Moartea este mai placuta decat ne imaginam noi, potrivit oamenilor de stiinta

Hotnews Hotnews,
 Moartea este mai placuta decat ne imaginam noi, potrivit oamenilor de stiinta

Perspectiva mortii noastre inevitabile este ceva care, pe cei mai multi dintre noi, ne inspaimanta. Cu toate acestea, potrivit unor noi studii realizate in SUA, persoanele care se afla cel mai aproape de moarte sunt si cele care se confrunta cu mai multe emotii pozitive decat s-ar putea astepta, scrieThe Telegraph. continuă pe Hotnews

Firea: Categoric sunt dezamagita de Guvern/ Avem o relatie mai proasta decat pe vremea tehnocratilor

Vicepresedintele PSD si primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica, laAntena 3, ca este dezamagita de modul in care comunica cu Guvernul Sorin Grindeanu si ca comunicarea institutionala este mai proasta decat vremea tehnocratilor. Totodata, aceasta, desi a evitat sa spuna direct daca premierul Sorin Grindeanu va fi inlaturat de catre presedintele PSD, Liviu Dragnea, a subliat ca liderii PSD sunt ingrijorati de faptul ca nu mai exista comunicare privind activitatea guvernamentala.

Gabriela Firea, despre activitatea Guvernului: Sunt dezamagita. Primaria Capitalei se loveste de un refuz. Avem o relatie mai proasta decat pe vremea tehnocratilor

Primarul Capitalei si vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a criticat, duminica seara, comunicarea institutionala a Guvernului Grindeanu, explicand ca este mai proasta decat pe vremea tehnocratilor.

Tigarile electrice sunt mai daunatoare decat am fi crezut, iar copiii sunt cei mai expusi

Cand te folosesti de tigara electrica, vaporii pe care ii emani prin caile nazale nu dispar in neant in mod magic, ci devin daunatori pentru cei aflati in preajma ta, in special pentru copii. Desi tigara electrica este considerata mai sanatoasa decat o tigara obisnuita, aceasta tot nu este o practica sanatoasa. Asa cum explica [].

Tigarile electronice sunt mai daunatoare decat am fi crezut, iar copiii sunt cei mai expusi

Cand te folosesti de tigara electronica, vaporii pe care ii emani prin caile nazale nu dispar in neant in mod magic, ci devin daunatori pentru cei aflati in preajma ta, in special pentru copii. Desi tigara electronicaeste considerata mai sanatoasa decat o tigara obisnuita, aceasta tot nu este o practica sanatoasa. Asa cum explica specialistii, [].

VIDEO Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, despre Timisoara: Ca sa fiu foarte sincera, s-a schimbat mai putin decat m-as fi asteptat

Campania Succesul e molipsitor, organizata de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania siwww. fonduri-structurale. rosi menita sa promoveze accesarea fondurilor structurale, a ajuns si la Timisoara. in debutul evenimentului, sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Cristea, a declarat ca Timisoara s-a schimbat mai putin decat se astepta.

Samsung Galaxy Note 8: Telefonul va avea un ecran mai bun decat S8

Samsung Galaxy Note 8 este in productie de ceva vreme, iar acum aflam informatii noi despre telefon, mai exact despre ecranul Infinity pe care acesta il va avea. Samsung Galaxy Note 8 este un telefon care va spala, cu siguranta, obrazul companiei dupa esecul modelului anterior, insa pentru asta mai avem de asteptat cateva luni, [].

Finantele au programat in luna iunie imprumuturi cu 40% mai mari decat in mai

Ministerul Finantelor a programat pentru luna iunie imprumuturi de 5,825 miliarde de lei de la bancile comerciale, cu peste 40% mai mari fata de luna anterioara, potrivit datelor citate de Agerpres.

Mike Pence a iesit la incalzire pentru presedintia SUA. Sondajele de opinie ale republicanilor il plaseaza pe vicepresedintele SUA pe pozitii mult mai favorabile decat pe seful sau, Donald Trump

In toata furtuna creata de Donald Trump, in America si in lume, exista un stalp de stabilitate, de calm: vicepresedintele Mike Pence. Cel putin asa este caracterizat de presa conservatoare si perceput de votantii acestui partid.

Curg laudele la adresa Simonei Halep: E rapida si mai agresiva decat altele

Fosta jucatoare belgiana de tenis Kim Clijsters o vede favorita pe Simona Halep la castigarea titlului la Roland Garros, desi preferata ei este daneza Caroline Wozniacki.

Firea acuza Guvernul de ATITUDINE NEGATIVA fata de Bucuresti: Avem o relatie mai PROASTA decat pe vremea tehnocratilor!

Vicepresedintele PSD si primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica, laAntena 3, ca este dezamagita de modul in care comunica cu Guvernul Sorin Grindeanu, comunicarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )