Libnet.ro
UNICEF

10:00

La moartea lui Fidel Castro

Adevărul Adevărul,
La moartea lui Fidel Castro

Fidel Castro 13 august 1926 25 noiembrie 2016) a murit vineri 25 noiembrie 2016 la varsta de 90 de ani si dupa mai bine de 10 de ani de cand s-a retras din viata publica. in iulie 2006 incepea tranzitia dintre Fidel si Raul Castro care a dus la asumarea acestuia din urma a controlului regimului de la Havana incepand cu 2008. continuă pe Adevărul

Lideri internationali, despre moartea lui Fidel Castro: A fost un mare om. Traiasca America Latina!

Ultimul presedinte al Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, i-a adus un omagiu lui Fidel Castro, dupa anuntarea decesului fostului lider de la Havana.

Moartea lui Fidel Castro, motiv pentru un schimb dur de replici intre filozoful Mihai Sora si politicianul Adrian Papahagi

Filozoful Mihai Sora a fost implicat, duminica, intr-un schimb dur de replici pe reteaua de socializare Facebook, dupa ce el a postat un mesaj in care vorbea despre moartea lui Fidel Castro.

VIDEO. Moartea lui Fidel Castro a fost sarbatorita cu artificii in Miami, unde traiesc multi cubanezi care au fugit de regimul comunist

Comunitatea cubaneza din Miami a sarbatorit cu artificii moartea lui Fidel Castro, transmite BBC News.

Noua zile de doliu national in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. in Miami, oamenii au sarbatorit vestea pe strazi: Ce reactii au avut liderii mondiali dupa disparitia fostului presedinte cubanez (VIDEO)

Noua zile de doliu in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. Fostul lider cubanez a incetat din viata la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut chiar de fratele sau la televiziunea de stat. Cu.

Papa Francisc spune ca este indurerat de moartea ateului Fidel Castro si se va ruga pentru odihna lui vesnica

Papa Francisc a spus ca moartea lui Fidel Castro este o veste trista si ca este indurerat si se roaga pentru odihna vesnica a revolutionarului cubanez, transmite Reuters.

VIDEO Comunitatea de cubanezi din Statele Unite sarbatoreste in strada moartea lui Fidel Castro

Cubanezii din Mica Havana, comunitate ce traieste in Statele Unite, in Miami, au iesit in strada pentru a sarbatori moartea dictatorului Fidel Castro, in timp ce in Cuba este doliu. In Miami traieste cea mai mare comunitate de cubanezi aflati in exil.

Kim Jong-un, mesaj dupa moartea lui Fidel Castro:Desi tovarasul Castro a murit, nobilele realizari pe care le-a lasat mostenire vor straluci

Liderul nord-coreean Kim Jong-un regreta moartea fostului presedinte cubanez Fidel Castro, pe care il descrie intr-un mesaj de condoleante ca pe liderul suprem al revolutiei cubaneze si adevaratul lider al poporului, transmite agentia oficiala de presa de la Phenian, KCNA, preluata de EFE si Agerpres.

Moartea lui Fidel Castro este principalul eveniment international pentru Rusia

Mass media din Rusia prezinta sambata, in prim-plan, moartea fostului lider comunist al Cubei, Fidel Castro.

Trei zile de doliu, in Coreea de Nord, dupa moartea lui Fidel Castro

Coreea de Nord a instituit trei zile de doliu national, incepand de luni, ca omagiu adus parintelui revolutiei cubaneze Fidel Castro, calificat drept prieten apropiat si aliat fidel in lupta impotriva agresorului american.

Un artist a fost arestat pentru ca a sarbatorit moartea lui Fidel Castro

Politia cubaneza l-a retinut pe artistul disident Danilo El Sexto Maldonado, declarat odinioara prizonier de constiinta de catre Amnesty International, dupa ce a realizat un videoclip prin care sarbatoreste moartea fostului dictator Fidel Castro, potrivit unei organizatii disidente pentru drepturile omului si prietenei artistului, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )