Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mobilizare de amploare a pompierilor pentru salvarea unui copil din Buzau. Copila de zece ani a fost transportata de urgenta la spital

Antena3 Antena3,
Mobilizare de amploare a pompierilor pentru salvarea unui copil din Buzau. Copila de zece ani a fost transportata de urgenta la spital

Mobilizare de amploare a pompierilor pentru salvarea unui copil izolat pe o insula formata pe raul Slanic, in localitatea Gura Dimienii, din judetul Buzau. Fetita de 10 ani a ramas blocata pe insula in. continuă pe Antena3

Darius Valcov, dat in judecata de Primaria Slatina pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 1,6 milioane de euro

Primaria Slatina l-a dat in judecata pe fostul edil Darius Valcov, pentru recuperea unui prejudiciu de peste 1,6 milioane de euro, constatat de Curtea de Conturi intr-un raport din 2015 si ramas definitiv prin decizia Curtii de Apel Craiova, transmite corespondentul Mediafax.

A batut cu bestialitate o tanara si a talharit-o in scara unui Bloc din Alba Iulia. Barbatul a fost condamnat la patru ani de inchisoare

Individul care a batutu cu bestialitate o tanara si a talharit-o in scara unui bloc din Alba Iulia a fost condamnat la patru ani de inchisoare. Sentinta nu este insa definitiva pentru Nicolae Dragoi,.

O adolescenta de 16 ani a cazut de la etajul trei al unui bloc din Constanta. E posibil sa fi incercat sa-si ia viata

O adolescenta de 16 ani, ranita dupa ce vineri seara a cazut de la etajul trei al unui bloc din localitatea Mihail Kogalniceanu, a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, a.

Copil salvat de pompieri din apele umflate ale unui rau din Buzau

Pompieri de la Detasamentul Beceni si de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Buzau au fost solicitati sa intervina pentru salvarea unui copil surprins de o viitura pe o insula din mijlocul raului Slanic.

VIDEO Fetita salvata de catre pompieri chiar de ziua ei din mijlocul unui rau umflat

Pompierii de la Punctul de Lucru Beceni au fost solicitati sa intervina, joi, in jurul orei 18:30, pentru salvarea unui copil in varsta de aproximativ 10 ani care se afla blocat intre apele raului Slanic, pe raza satului Gura Dimienii, din comuna Beceni.

Ungaria si Serbia, acord pentru constructia unui interconector de gaze

Ungaria si Serbia au semnat astazi la Budapesta un acord interguvernamental de cooperare pentru constructia si operarea unui interconector de gaze naturale, transmite MTI.

Mihaela a inceput sa isi tina discursul de sefa de promotie a unui liceu din Medias. Nimeni nu s-a asteptat nicio clipa la ce avea sa urmeze. Este trist!

Mihaela este sefa de promotie a Liceului Teoretic Axente Sever din Medias. Discursul sau de la festivitatea de absolvire a fost o surpriza pentru toata lumea, iar in curand a devenit viral. Si asta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )