Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mobilizare exemplara in cazul batranului BATUT CRUNT de doi tineri din Brasov. Un medic a strans bani din donatii pentru ajutorarea sa: Oameni! (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Mobilizare exemplara in cazul batranului BATUT CRUNT de doi tineri din Brasov. Un medic a strans bani din donatii pentru ajutorarea sa: Oameni! (FOTO, VIDEO)

Cazul batranului din Brasov batut de doi tineri l-a impresionat peste masura pe un medic bucurestean. Vasi Radulescu a anuntat pe o retea de socializare ca a strans aproape 20. 000 de lei din donatii pentru. continuă pe B1

Violenta extrema in cazul batranului batut la Brasov: cate zeci de lovituri i-au aplicat cei doi tineri in doar 38 de secunde

Potrivit imaginilor preluate de pe camera de supraveghere care a filmat atacul, bataia a durat 38 de secunde, timp in care batranul a primit zeci de lovituri.

Brasov: Un barbat de 66 de ani a fost batut crunt de doi tineri. Imagini de o violenta extrema(VIDEO)

Un barbat de 66 de ani, din Brasov, a fost batut cu bestialitate de doi tineri. Ploaia de lovituri i-au aplicat-o intr-un pasaj subteran din centrul oasului. Victima a ajuns la spital cu rani grave, informeaza B1.

VIDEO Marturia batranului batut cu salbaticie de doi tineri in Brasov

Fractura de coloana cervicala. Dinti lipsa si dureri in tot corpul. Batranul calcat in picioare pe treptele unui pasaj din centrul Brasovului si-a revenit in simtiri. Putin a lipsit sa nu ramana paralizat pe viata din cauza atacului. Unul dintre batausi e chiar cel pentru care muncea batranul, relateaza Digi24.

Batranul batut de doi tineri in pasajul din Brasov lucra ca muncitor cu ziua: S-au ofticat ca eu am de lucru si ei nu

Batranul batut de doi tineri intr-un pasaj din Brasov este confuz. Omul are momente cand nu isi aduce aminte mare lucru despre incident.

Imagini socante in Brasov: Un batran a fost batut cu bestialitate de doi tineri. Cei doi au fost arestati preventiv - VIDEO

Doi tineri au fost arestati preventiv pentru lovire dupa ce au agresat, in noaptea de sambata spre duminica, un barbat in varsta de 66 de ani intr-un pasaj din municipiul resedinta, victima avand nevoie.

Un medic bucurestean a strans 40.000 de lei pentru batranul batut de doi tineri in Brasov / Batranul nu are acte si lucra cu ziua

Medicul bucurestean Vasi Radulescu anunta, pe pagina personala de Facebook, ca a strans in jur de 40. 000 de lei, donatii pentru batranul batut cu salbaticie de doi tineri in Brasov.

Ai aflat? Ce s-a intamplat cu batranul din Brasov, snopit de doi tineri intr-un pasaj subteran

Dumitru Neculai, batranul de 66 de ani din Brasov care a fost batut crunt de doi tineri intr-un pasaj subteran dn Brasov, este pe cale sa isi schimbe viata. Citeste continuarea.

Batran snopit in bataie de doi tineri intr-un pasaj din Brasov. A fost salvat de la moarte de un paznic

Altercatia a avut loc intr-un pasaj din Centrul Brasovului. Doi tineri au batut fara mila un batran, l-am impins pe scari si au continuat sa il loveasca chiar si dupa ce omul a lesinat.

VIDEO Batran snopit in bataie de doi tineri intr-un pasaj din Brasov. A fost salvat de la moarte de un paznic

Altercatia a avut loc intr-un pasaj din Centrul Brasovului. Doi tineri au batut fara mila un batran, l-au impins pe scari si au continuat sa il loveasca chiar si dupa ce omul a lesinat.

Atac pe o strada din Anglia! Un adolescent roman a injunghiat doi tineri

Un adolescent roman a injunghiat doi tineri la Leeds, in Anglia si risca ani grei de inchisoare. Tanarul a fost arestat si un tribunal va stabili pentru ce infractiuni va fi judecat. Tanarul a atacat,.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )