Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mobilizare pe Facebook, la 3 luni de la incendiul din Colectiv: Oamenii, chemati la locul tragediei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mobilizare pe Facebook, la 3 luni de la incendiul din Colectiv: Oamenii, chemati la locul tragediei

Bucurestenii sunt chemati, sambata, de la ora 14. 00, in fata clubului Colectiv din Bucuresti, cu flori si lumanari, pentru a marca implinirea a trei luni de la tragedia in urma careia au decedat 63 de persoane, initiativa fiind promovata pe reteaua de. continuă pe Wall-Street Ro

Mobilizare pe Facebook, la 3 luni de la incendiul din Colectiv: Oamenii, chemati la locul tragediei

Bucurestenii sunt chemati, sambata, de la ora 14. 00, in fata clubului Colectiv din Bucuresti, cu flori si lumanari, pentru a marca implinirea a trei luni de la tragedia in urma careia au decedat 63 de persoane, initiativa fiind promovata pe reteaua de socializare Facebook.

Trei luni de la incendiul din Colectiv: Oamenii, chemati sa aprinda lumanari la locul tragediei

Bucurestenii sunt chemati, sambata, pe Facebook, sa aprinda o lumanare si sa aduca flori la clubul Colectiv, la trei luni de la tragedia in care au murit 63 de persoane.

UPDATE Mobilizare pe Facebook, la 3 luni de la incendiul din Colectiv.Zeci de persoane i-au plans pe cei decedati

Bucurestenii au fost chemati, sambata, in fata clubului Colectiv din Bucuresti, cu flori si lumanari, pentru a marca implinirea a trei luni de la tragedia in urma careia au decedat 63 de persoane, initiativa fiind promovata pe reteaua de socializare Facebook.

3 luni de la incendiul din clubul Colectiv: Mobilizare pe Facebook pentru ca oamenii sa vina sambata la locul tagediei

Bucurestenii sunt chemati, sambata, incepand cu ora 14. 00, in fata clubului Colectiv din Bucuresti, cu flori si lumanari, pentru a marca trei luni de la tragedia in urma careia 63 de persoane si-au pierdut viata, initiativa fiind promovata pe reteaua de socializare Facebook.

3 luni de la incendiul din clubul Colectiv: Zeci de persoane au plans victimele la locul incendiului

Stire actualizata Cateva zeci de persoane au aprins lumanari si au depus flori in fata Colectiv, sambata, la trei luni de la incendiul izbucnit in acest club, in urma caruia au murit 63 de persoane, scrie Mediafax.

Oamenii sunt chemati sa vina la locul tragediei

Bucurestenii sunt chemati astazi, incepand cu ora 14:00, in fata clubului Colectiv din Bucuresti, cu flori si lumanari, pentru a marca implinirea a trei luni de la tragedia in urma careia 63 de persoane au decedat, initiativa fiind promovata pe reteaua de socializare Facebook.

Unul dintre ranitii din Colectiv se declara extrem de dezamagit de statul roman

Unul dintre tinerii raniti in incendiul din clubul Colectiv, Costi Radoi, se declara extraordinar de dezamagit de statul roman, pe care il califica drept foarte bandit.

Crucea Rosie asteapta clarificari despre kiturile medicale oferite ranitilor din Colectiv

Crucea Rosie Romana nu va onora nicio plata pentru kit-urile medicale destinate victimelor de la clubul Colectiv pana nu va primi clarificarile necesare.

Tragedia din Colectiv in imagini! Scenele de groaza, filmate de camerele de supraveghere

Dana Grecu a difuzat, in emisiunea La ordinea zilei, imaginile surprinse de camerele de supraveghere din clubul Colectiv, in noaptea tragediei. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere demonstreaza ca.

Discovery va lansa un documentar despre tragedia din Colectiv

Discovery Networks va realiza un documentar despre tragedia din clubul Colectiv, de la finalul lunii octombrie a anului trecut. Documentarul va avea premiera, in Romania, in primavara.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )