Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mobilizare masiva a fortelor de ordine pentru protestul din Piata Victoriei. Surprize, surprize! Oare unde se duc atatea masini de jandarmerie? Cumva sa se alature manifestantilor sau...? (VIDEO)

B1 B1,
Mobilizare masiva a fortelor de ordine pentru protestul din Piata Victoriei. Surprize, surprize! Oare unde se duc atatea masini de jandarmerie? Cumva sa se alature manifestantilor sau...? (VIDEO)

Un nou protest pe tema Legilor Justitiei este anuntat pentru duminica seara. Manifestatia se anunta una de amploare, in conditiile in care OUG adoptata recent de Guvernul PSD-ALDE pe Justitie a starnit un va. continuă pe B1

VIDEO Mobilizare masiva a fortelor de ordine pentru protestul pe tema legilor Justitiei. Masini de interventie MAI, trimise din teritoriu la Bucuresti

Masini ale Politiei si ale Jandarmeriei au fost vazute pe Autostrada Soarelui, mergand in coloana spre Bucuresti, unde este anuntat in seara de duminica, 24 februarie, un mare protest pe tema legilor Justitiei.

Jandarmeria Capitalei spune ca protestul din Piata Victoriei este ilegal si acuza dezinformari

Jandarmeria Capitalei anunta ca pentru organizarea manifestatiei din Piata Victoriei nu au fost respectate conditiile legii adunarilor publice in vigoare si precizeaza ca in spatiul public au aparut mai multe informatii false referitor la numarul jandarmilor trimisi in zona, relateaza Mediafax.

Jandarmeria Capitalei spune ca protestul din Piata Victoriei este ilegal si acuza dezinformari

Jandarmeria Capitalei anunta ca pentru organizarea manifestatiei din Piata Victoriei nu au fost respectate conditiile legii adunarilor publice in vigoare si precizeaza ca in spatiul public au aparut mai multe informatii false referitor la numarul jandarmilor trimisi in zona.

PENTRU ADUNAREA DIN 26 MARTIE Gastronom propune actionarilor un dividend cu randament de 8,5%

Gastronom Buzau GAOY), companie ale carei actiuni sunt tranzactionate pe piata AeRO administrata de Bursa de Valori Bucuresti BVB), propune actionarilor pentru adunarea din data de 26 martie, distribuirea sub forma de dividende aproape integrala a profitului de anul trecut, de 1,56 milioane de lei, valoarea dividendului brut/actiune fiind de 5,09 lei, nivel care, raportat la ultima cotatie a titlurilor GAOY, de 60 de lei, ofera un randament brut de 8,48%, reiese din raportul companiei remis operatorului pietei.

Incident la protestele din Piata Victoriei: Jandarmii au intervenit dupa ce mai multi manifestanti au intrat n conflict cu o echipa de la Antena 3

Mai multi dintre protestatarii din Piata Victoriei au intrat intr-un conflict cu membrii unei echipe de filmare ai postului Antena 3, jandarmii intervenind si identificand cateva persoane care au avut comportament agresiv, impotriva acestora urmand a fi luate masurile legale, relateaza Agerpres.

Prognoza sumbra pentru justitia din Romania: ce a spus Toni Neacsu, avocatul Bombonicai

Toni Neacsu este un personaj destul de controversat in politica din Romania, iar noile afirmatii despre modificarile aduse legilor justitiei iti vor ridica si mai multe intrebari despre avocatul condamnat definitiv. Toni Neacsu a ajuns in lumina reflectoarelor din pozitia de avocat al Bombonicai Prodan, fosta sotie a lui Liviu Dragnea. Neacsu a aparat-o in [] .

Be Eu: Schimbari importante pentru soferii din Uniunea Europeana

Europarlamentarii din comisia pentru protectia consumatorilor voteaza azi asupra elementelor de siguranta a vehiculelor care se vor aplica la nivelul UE. Sistemul de asistenta inteligenta pentru viteza ?.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )