Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mobilizare si in spitale pentru mitingul PSD. Cum se apara edilul acuzat ca iitrimite pe medici la actiunea electorala

Adevărul Adevărul,
Mobilizare si in spitale pentru mitingul PSD. Cum se apara edilul acuzat ca iitrimite pe medici la actiunea electorala

Edilul unei comune din Neamt a fost reclamat de un medic ca ii forteaza pe angajatii spitalului din localitate sa participe la mitingul PSD de la Iasi programat intr-o zi lucratoare. continuă pe Adevărul

Proteste anti-putere la mitingul PSD de la Iasi. Cine vrea bataie in strada la mitingul PSD

Un protest este anuntat la Iasi, pentru joi, 9 mai, in aceeasi zi in care are loc mitingul PSD. Liviu Dragnea ii transmite un mesaj de forta presedintelui Klaus Iohannis. Presdintele PSD ameninta.

DRAGNEA, DESPRE MITINGUL PSD DE LA IASI: Daca asa vor sa se joace in campanie, asa o sa jucam

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca daca se vor organiza contramanifestatii la mitingul PSD de la Iasi din 9 mai, si social-democratii vor lasa oamenii care sunt nervosi sa protesteze in aceeasi zi in care are loc mitingul PNL.

PRIMARUL IASIULUI: Mitingul PSD din 9 mai - o forma de a rupe tara in doua

Primarul Mihai Chirica a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca Partidul Social Democrat nu a ales bine data de 9 mai pentru a organiza mitingul de la Iasi, cand in aceeasi zi are loc, la Sibiu, Summitul UE.

Primarul Iasiului despre mitingul PSD: Rupe Romania in doua

Primarul Mihai Chirica a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Partidul Social Democrat nu a ales bine data de 9 mai pentru a organiza mitingul de la Iasi, cand in aceeasi zi are loc, la Sibiu, Summitul UE.

Doua asociatii civice ii cer lui Liviu Dragnea sa anuleze mitingul PSD de la Iasi: Organizat de Ziua Europei si de Ziua Independentei Romaniei, aduce prejudicii imaginii Iasului si Moldovei

Asociatia Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei si Asociatia impreuna pentru A8 ii cer, printr-o scrisoare deschisa, presedintelui PSD, Liviu Dragnea, anularea mitingului de partid organizat pe 9 mai la Iasi, argumentand ca acesta se suprapune cu ziua Europei si a Independentei Romaniei, iar un asemenea eveniment politic aduce prejudicii imaginii Iasului si Moldovei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )