Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce modele noi de masini vor aparea pe strazi in 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce modele noi de masini vor aparea pe strazi in 2016

Anul acesta, constructorii de masini vor prezenta peste 100 de modele noi si prototipuri pentru piata auto europeana, printre care si modelele romanesti Sandero si Logan facelift sau o noua generatie Ford EcoSport care ar putea fi asamblata la Craiova. continuă pe Wall-Street Ro

Patriarhul Daniel: Trebuie sustinut efortul Bisericii de a apara familia naturala in fata unor modele noi

Patriarhul Romaniei, Preafericitul PF) Daniel, indeamna la sustinerea efortului Bisericii de a apara familia naturala, traditionala, universala si de a rezista in fata unor modele noi de familie.

ANALIZA 2016, anul dolarului puternic. Ce efecte va avea aprecierea acestuia in Romania

Dolarul american este asteptat sa fie noua vedeta a anului 2016 pe piata valutara, dupa ce Rezerva Federala - banca centrala a SUA - a majorat in data de 16 decembrie dobanda-cheie cu 0,25 puncte procentuale, la opt ani de la declansarea crizei, marcand sfarsitul banilor ieftini. Anul 2015 a fost marcat de criza francului.

2016, anul dolarului puternic. Ce efecte va avea aprecierea acestuia in Romania

Dolarul american este asteptat sa fie noua vedeta a anului 2016 pe piata valutara, dupa ce Rezerva Federala - banca centrala a SUA - a majorat in data de 16 decembrie dobanda-cheie cu 0,25 puncte.

Cine sunt magistratii care vor sa conduca CSM in 2016 si ce isi propun

Judecatorul Mircea Aron, reprezentant din 2010 al ICCJ in CSM, candideaza la functia de presedinte al Consiliului Suprem al Magistraturii CSM) iar Luminita Palade, membru al CSM din 2013, si-a depus candidatura la functia de vicepresedinte al Consiliului. Teoretic cel putin, avand in vedere ca sunt singurii candidati, cei doi magistrati ar trebui sa fie alesi fara probleme miercuri in Plenul CSM. Cine va conduce institutia care garanteaza independenta justitiei in 2016 si cum vad cei doi prioritatile CSM in noul an?.

Tehnologiile care iti vor schimba viata in 2016

De la aplicatii inteligente de mesagerie la drone care te urmaresc precum paparazzii, 2016 ia o turnura chiar) si mai SF decat anii precedenti. Iata un top al tehnologiilor care transforma science fiction-ul in pura stiinta si realitate.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )