Libnet.ro
UNICEF

20:45

Modelul oficial al declaratiei cu care romanii vor putea iesi din locuinte in urmatoarea perioada

Antena3 Antena3,
Modelul oficial al declaratiei cu care romanii vor putea iesi din locuinte in urmatoarea perioada

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a publicat modelul oficial al declaratiei cu care romanii vor putea iesi din locuinte in urmatoarea perioada, in contextul starii de urgenta si a crizei cauzate de pandemia de coronavirus. continuă pe Antena3

Nelu Tataru: Cred ca vom ajunge la situatia in care se va putea iesi din case doar cu adeverinta speciala sau pentru drumuri esentiale. Politia, Jandarmeria sau Armata ar putea patrula pe strazi (VIDEO)

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca vom ajunge la situatia in care iesirea din locuinte va fi posibilia exclusiv pe baza unei adeverinte de serviciu sau pentru.

Gest de milioane facut de Gigi Becali! Oamenii vor putea face teste COVID-19 in clinica privata a omului de afaceri

Gigi Becali impresioneaza si de aceasta data cu implicarea de care da dovada in problemele cu care se confrunta Romania la aceasta ora. in plina pandemie, omul de afaceri Gigi Becali a pus la dispozitia statului roman serviciile oferite de clinica sa privata, pentru a putea efectua cat mai multe teste COVID-19. Un inceput de .

Modelul oficial al adeverintei pe care angajatorul o semneaza pentru fiecare angajat care continua sa mearga la serviciu

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a publicat, in aceasta seara, modelul oficial al adeverintei pe care angajatorul trebuie sa o semneze pentru fiecare angajat care sunt nevoiti sa iasa din locuinte in urmatoarea perioada pentru a merge la serviciu, in contextul starii de urgenta si a crizei cauzate de pandemia de coronavirus.

Mesajul RO-ALERT de care romanii ar trebui sa tina cont: RAMANETI in casa, pe cat posibil!

Ai putea spune ca s-a ajuns intr-o situatie absurda. in ciuda avertismentelor din ultima vreme si a dezastrului din Italia, romanii n-au tinut cont. Pe 21 martie, au iesit din case aproape.

UE propune suspendarea limitei de deficit bugetar de 3%. Von der Leyen: Guvernele nationale vor putea pompa oricat este nevoie Ce masuri sunt necesare pentru sustinerea economiei (VIDEO)

Comisia Europeana a propus, vineri, suspendareaPactului de Stabilitate si Crestere, care prevede regula deficitului bugetar de cel mult 3%, intr-o incercare de a le da un nou elan statelor nationale in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )