Libnet.ro
UNICEF

12:00

Modelul de telefon care va disparea din aceasta toamna

Antena3 Antena3,
Modelul de telefon care va disparea din aceasta toamna

Noul model de iPhone 7 care se va lansa in aceasta toamna va renunta la varianta de 16 GB, in locul acesteia va fi introdusa o noua configuratie, cu 32 GB, restul modelelor fiind insa. continuă pe Antena3

Prima statie de incarcare a automobilelor electrice a Electromagnetica - in aceasta toamna

Prima statie de incarcare a automobilelor electrice, produsa de Electromagnetica, este posibil sa fie instalata in aceasta toamna, in perioada septembrie-octombrie, ne-a declarat domnul Eugen Scheusan, director general al societatii Electromagnetica, in cadrul unui interviu acordat ziarului BURSA.

Ce va face premierul Ciolos in concediul din aceasta vara

Premierul Dacian Ciolos i-a anuntat miercuri pe membrii Cabinetului ca nu isi va lua concediu in aceasta vara si le-a recomandat ministrilor care vor sa intre in concediu sa isi ia.

Ponta, ironii la adresa presedintelui si guvernantilor: Bla Bla este proiectul de tara in 2016. Responsabilii guvernamentali sunt niste caricaturi care dau din gura lozinci politicianiste

Victor Ponta ii critica din nou pe presedintele Klaus Iohannis si pe membrii Guvernului. De data aceasta, fostul premier il pune la zid pe seful statului pentru ca anunta planuri cincinale de de.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )