Libnet.ro
UNICEF

09:15

Moderna vrea sa umple fiolele sale cu mai multe doze de vaccin contra Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Moderna vrea sa umple fiolele sale cu mai multe doze de vaccin contra Covid-19

Moderna a anuntat ca propune umplerea fiolelor cu doze aditionale de vaccin contra Covid-19 pentru a usura procesul de fabricatie, in conditiile in care compania farmaceutica se apropie de o productie zilnic de un milion de doze, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

China a informat mai multe tari cu privire la doze de vaccin contrafacut

China a informat mai multe tari ca ar putea fi in posesia unor doze de vaccin contrafacut, vandute de o grupare infractionala chineza, au anuntat marti autoritatile de la Beijing, informeaza dpa.

Bucurestean arestat dupa ce a agresat sexual mai multe femei, pe strada sau in scara unor blocuri Barbatul a aparut in mai multe reclame

Un barbat de 46 de ani din Bucuresti a fost arestat pentru viol si tentativa de viol, fiind acuzat ca a agresat sexual sau a incercat sa violeze mai multe femei, pe strada sau in scara unor blocuri, in Capitala. Conform unor surse judiciare, este vorba despre un barbat care a aparut in mai multe reclame comerciale, la vinuri, chipsuri sau medicamente.

O cantareata din Romania da lovitura. Va fi prezenta la mai multe evenimente decat Delia sau Smiley (exclusiv)

O tanara cantareata de muzica populara din Romania se poate numi o artista fericita, dupa ce a fost invitata sa cante la peste 100 de evenimente care vor avea loc anul acesta. Despre cine este vorba? Solista care va da lovitura anul acesta Tanara solista de muzica populara, Maria Olteanu, se numara printre artistii care .

Procurorul Robert Fleckhammer, contestat de mai multe organizatii civice, delegat de CSM la conducerea unei sectii din DIICOT

Procurorul Robert Fleckhammer - contestat de mai multe organizatii civice - a fost delegat la conducerea Sectiei de combatere a infractiunilor de terorism si a criminalitatii informatice din DIICOT, decizia fiind luata marti de catre Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Cine este actorul care a atacat si a agresat mai multe femei din sectoarele 4 si 5 din Bucuresti VIDEO

Barbatul acuzat de agresiune sexuala in serie care a atacat mai multe femei in sectoarele 4 si 5 ar fi actorul Alexander Zudor, de 47 de ani.

Atac armat la metroul din Bruxelles. Mai multe persoane au fost injunghiate

Un atac armat a avut loc luni dupa-amiaza, in Belgia,intr-o statie de metrou din Bruxelles. Mai multe persoane au fost ranite de un individ inarmat cu un cutit. Din primele informatii oferite de.

Tot mai multe voci cer ca Marea Britanie sa reduca investitiile in proiectul HS2 de constructie a unor noi linii feroviare de mare viteza

Tot mai multe organizatii din Regatul Unit cer ca guvernul sa reduca investitiile in HS2, uriasul proiect de a construi cateva sute de kilometri de linii de mare viteza. Primele estimari indicau costuri de 32 miliarde de lire, dar pana la urma s-a ajuns la peste 100 de miliarde de lire sterline. Organizatiile spun ca este posibil ca numarul de pasageri sa nu creasca in urmatoarele decenii ca urmare a faptului ca multi vor continua sa lucreze de acasa si vor renunta la transportul public de lunga distanta, scrie BBC.

Bataie intre oameni ai strazii la Galati. Ca sa se razbune, au distrus mai multe toalete ecologice

Patru barbati, cu varste cuprinse intre 19 si 61 de ani, sunt anchetati pentru lovire si alte violente si distrugere dupa ce s-au lovit reciproc cu pumnii si picioarele, iar apoi au distrus mai multe toalete. Unul dintre acestia a fost internat la Pishiatrie.

Coduri galbene de ninsori, vant si polei in mai multe regiuni din tara. Cum va fi vremea in Bucuresti

Meteorologii au emis duminica oua coduri galbene de ninsori, vint si polei, valabile pana luni, 1 februarie. Astfel, in intervalul 31 ianuarie, ora 16:00 01 februarie, ora 12:00, vor avea loc precipitatii moderate cantitativ, polei si intensificari ale vantului in mai multe regiuni din tara.

Avertizare meteorologica: Cod galben de ninsori, viscol si polei in mai multe judete pana luni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, doua coduri galbene de ninsori, intensificari ale vantului si polei pana luni, pentru mai multe judete din tara. in intervalul 31 ianuarie, ora.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )