Libnet.ro
UNICEF

05:00

Modificarile la Codul penal vor fi dezbatute in plenul Camerei Deputatilor

Antena3 Antena3,
Modificarile la Codul penal vor fi dezbatute in plenul Camerei Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa dezbata miercuri modificarile la Codul penal. Comisia parlamentara speciala pentru elaborarea legilor Justitiei a adoptat marti raportul privind modificarile la Codul. continuă pe Antena3

Modificarile Codului penal vor fi de dezbatute

Comisia parlamentara speciala pentru elaborarea legilor Justitiei a adoptat ieri raportul privind modificarile la Codul penal, dupa ce acest proiect a fost aprobat de Senat, transmite Agerpres.

Urmeaza sa dezbata modificarile la Codul penal.

Comisia parlamentara speciala pentru elaborarea legilor Justitiei a adoptat ieri raportul privind modificarile la Codul penal, dupa ce acest proiect a fost aprobat de Senat, transmite Agerpres.

Modificarile Codului penal vor fi votate astazi

Proiectul de modificare a Codului penal va fi votat, astazi, in plenul Senatului, in calitate de prima camera sesizata. Votul final va fi dat de Camera Deputatilor, relateaza News. ro.

Proiectul de lege pentru modificarea Codului penal intra miercuri in dezbaterea Camerei Deputatilor, iar joi ar urma sa fie votul final

Proiectul de lege pentru modificarea Codului penal intra miercuri in dezbaterea Camerei Deputatilor, in procedura de urgenta, iar joi ar urma sa fie votul final, dupa care actul normativ va merge la presedinte pentru promulgare. Un nou protest fata de modificarile Codului penal este anuntat in Piata Victoriei din Capitala de la ora 19. 00, sub sloganul Ziua Decisiva pentru Romania! Protest, nu plimbare!.

Codul Penal a trecut de Camera Deputatilor. Romania NU mai e un stat de drept

Codul Penal a trecut miercuri si de Camera Deputatilor cu 167 de voturi pentru, cu doua voturi in plus fata de minimul necesar. Au mai fost 97 de voturi impotriva si 19 abtineri. Opozitia.

Codul penal a fost adoptat de Camera Deputatilor

Update: Codul Penal a fost adoptat, miercuri, de Camera Deputatilor. Update:Plenul Camerei Deputatilor a votat miercuri pe articole modificarile la Codul penal. Update:Florin Iordache,.

Camera Deputatilor a adoptat modificarile la Codul penal

ACTUALIZARE Proiectul de modificare a Codului penal a fost adoptat, astazi, de plenul Camerei Deputatilor, in calitate de for decizional. Legea a fost adoptata cu 167 de voturi pentru, 97 de voturi impotriva si 19 abtineri, in conditiile in care erau necesare minimum 165 de voturi favorabile.

Codul penal a fost ADOPTAT - vot la limita / PSD si ALDE au primit voturile cruciale de la minoritati / USR: De astazi Romnia nu mai este stat de drept, este stat de Dragnea / PNL: Acesta a fost adevaratul program de guvernare al PSD

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege PSD-ALDE de modificare a Codului Penal, dupa o procedura accelerata in Parlament. Votul a fost unul la limita si cu emotii pentru cei de la PSD, avand in vedere ca absentau 9 deputati de la PSD si ALDE, iar cei de la UDMR s-au abtinut, nefiind de acord cu abrogarea neglijentei in serviciu si cu forma articolului privind abuzul in serviciu. Au fost 167 voturi pentru, iar necesare erau 165. Proiectul merge la promulgare la presedinte, insa opozitia a anuntat deja ca il vor contesta la Curtea Constitutionala.

Codul penal a fost ADOPTAT, la limita: 167 voturi pentru

Codul penal in varianta PSD a fost ADOPTAT astazi, la limita, in plenul Camerei Deputatilor, care este forul decizional: 167 voturi pentru 97 impotriva si 19 abtineri. Conform modificarilor, Dragnea si alti lideri PSD scapa de condamnari.

Codul penal a fost ADOPTAT - vot la limita, 2 voturi peste cele necesare / USR: De astazi Romnia nu mai este stat de drept, este stat de Dragnea / PNL: Acesta a fost adevaratul program de guvernare al PSD

Plenul Camerei Deputatilor va da miercuri, de la ora 13. 00, votul final, in calitate de camera decizionala, asupra proiectului de lege PSD-ALDE de modificare a Codului Penal, dupa ce grupul PSD a propus ca astazi sa nu fie doar dezbateri pe amendamente ci si vot, programat initial pentru joi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )