Libnet.ro
UNICEF

01:06

Modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionanta

Antena3 Antena3,
Modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionanta

Dana Grecu a dezvaluit, in emisiunea La Ordinea Zilei, modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionanta. Aceasta a sustinut faptul ca Puiu Popoviciu a fost initial un sef de service. continuă pe Antena3

Modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionata

Dana Grecu a dezvaluit, in emisiunea La Ordinea Zilei, modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionanta. Aceasta a sustinut faptul ca Puiu Popoviciu a fost initial un sef de service.

Averea fabuloasa a afaceristului Puiu Popoviciu: Detine trei apartamente de lux in una dintre cele mai exclusiviste cladiri din lume

Avocatul lui Puiu Popoviciu a confirmat ca omul de afaceri nu se afla in tara. Este cunoscut faptul ca Popoviciu viziteaza des Statele Unite, unde traieste si iubita sa. Acolo s-ar putea afla si.

Puiu Popoviciu, milionarul discret care fuge de puscarie. Afaceristul a construit Mall Baneasa si a adus IKEA in Romania

Milionarul Puiu Popoviciu este cel mai recent nume de afacerist care incearca sa fenteze inchisoarea. Justitia l-a condamnat definitive pe acesta la 7 ani de inchisoare. El are o avere estimata la 340-360 milioane de euro.

Sabin Orcan: Puiu Popoviciu a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, dar poate e la plimbare prin Monaco

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat, miercuri, prin sentinta definitiva la sapte ani de inchisoare, dar el este, poate, acum, la plimbare pe un bulevard din Monaco, a declarat miercuri seara, la B1 Tv, Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului Romania Libera.

Puiu Popoviciu, sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa

ACTUALIZARE Puiu Popoviciu, de negasit. Surse: Omul de afaceri a parasit tara Omul de afaceri Puiu Popoviciu nu a fost gasit aseara la domiciliul sau de catre politistii care au venit sa il duca in arest. Potrivit unor surse consultate de Ziarul BURSA, Puiu Popoviciu nu se afla in acest moment in tara. ------------ Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv, ieri, de inalta Curte de Casatie si Justitie la 7 ani inchisoare in dosarul Ferma Baneasa.

Puiu Popoviciu nu a fost gasit la domiciliu pentru a fi dus la penitenciar. Surse: Omul de afaceri ar fi parasit tara in iunie, Politia va cere joi emiterea unui mandat european de arestare

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv miercuri la 7 ani de inchisoare in dosarul 'Ferma Baneasa', nu a fost gasit la domiciliul sau de politistii care ar fi trebuit sa il ridice de acasa si sa il duca la penitenciar, pentru executarea pedepsei, anunta Antena 3, care a difuzat imagini de la locuinta lui Popoviciu. Autoritatile au emis mandat de urmarire nationala pentru Popoviciu. Surse oficiale din Politie au declarat, pentru Agerpres, ca Puiu Popoviciu ar fi parasit tara la inceputul lunii iunie, iar Politia ar urma sa ceara joi instantei emiterea unui mandat european de arestare pe numele acestuia.

Cine isi doreste sa il prinda pe Puiu Popoviciu

Motanul Tolstoi pare ca vrea sa il prinda pe Puiu Popoviciu. Felia a sarit in fata televizorului, chiar in momentul in care se difuzau imaginile cu omul de afaceri. Puiu Popoviciu ar.

NEW MONEY. Viata de film a lui Puiu Popoviciu: cum a ajuns fiul unei croitorese sa controleze 1% din suprafata Bucurestiului

Nu mai este un secret ca Puiu Popoviciu a beneficiat de legaturile pe care socrul sau, Ioan Dinca Teleaga) le avea inca de pe vremea lui Nicolae Ceausescu. El a devenit ginerele lui Dinca in urma unei nunti discrete facute de tata-socru la hotelul Parc din Capitala, pe care Popoviciu il va cumpara in momentul in care incepe sa controleze mare parte din piata imobiliara din Bucuresti.

SURSE Puiu Popoviciu si cartelul anti-DNA. Cine este omul de afaceri care finanteaza activitati de lobby extern impotriva luptei anticoruptie

Puiu Popoviciu, condamnat miercuri definitiv la 7 ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, este unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din asa numitul cartel anti-DNA, implicat in actiuni de lobby extern impotriva luptei anticoruptie din Romainia. O serie de surse apropiate anchetei au declarat pentru HotNews. ro ca Popoviciu si alti oameni de afaceri romani cu probleme in justitie incearca sa convinga congresmeni si oameni foarte influenti din establishment-ul american ca sunt victimele unor abuzuri. Presa speculeaza ca Popoviciu ar fi fugit in Statele Unite inainte de condamnare. Antena 3 a difuzat imagini cu casa unde se presupune ca ar sta. Citeste mai multe detalii despre Cartelul anti-DNA: Schimbare majora de tactica in lupta cu Kovesi .

Politia cere mandat european de arestare pentru Puiu Popoviciu. Omul de afaceri ar fi parasit Romania in iunie

Pe numele omului de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, va fi emis joi un mandat european de arestare. Politistii care au mers la el la domiciliu pentru a-l duce la penitenciar nu l-au gasit. Potrivit unor surse, Puiu Popoviciu ar fi parasit tara in luna iunie. Omul de afaceri nu avea interdictie de a parasi tara pana la decizia definitiva data miercuri de magistrati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )