Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mohamad Yassin, arestat definitiv pentru ca ar fi cerut 2 milioane euro pentru eliberarea lui Omar Hayssam

B1 B1,
Mohamad Yassin, arestat definitiv pentru ca ar fi cerut 2 milioane euro pentru eliberarea lui Omar Hayssam

Medicul Mohamad Yassin a fost arestat, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti CAB), fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a. continuă pe B1

Mohamad Yassin, arestat definitiv pentru ca ar fi cerut 2 milioane euro pentru eliberarea lui Hayssam

Mohamad Yassin a fost arestat, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti CAB), fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a interveni in obtinerea unei decizii de anulare a pedepsei cu inchisoarea a lui Omar Hayssam, scrie Mediafax.

Mohamad Yassin, arestat definitiv. Medicul ar fi cerut 2 milioane de euro pentru eliberarea lui Hayssam

Mohamad Yassin a fost arestat, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti CAB), fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a interveni in obtinerea unei decizii de anulare a pedepsei cu inchisoarea a lui Omar Hayssam, potrivit Mediafax.

Ovidiu Ohanesian, audiat la DNA in calitate de martor in dosarul medicului Mohamad Yassin

Ovidiu Ohanesian a fost audiat, in calitate de martor, in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este cercetat pentru fapte de coruptie dupa ce i-ar fi cerut bani lui Omar Hayssam ca sa-l scoata din inchisoare. Acesta a precizat ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au vrut sa afle care sunt cercurile relationale ale doctorului.

Ciprian Nastasiu si Sofica Dumitrascu, audiati in dosarul lui Mohamad Yassin. Fostul procuror DIICOT a refuzat sa faca declaratii la iesirea din sediul DNA

Fostul procuror DIICOT Ciprian Nastasiu si fosta judecatoare Sofica Dumitrascu au fost chemati, marti, la DNA, pentru a fi audiati in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este cercetat pentru fapte de.

Fostul procuror Ciprian Nastasiu si fosta judecatoareSofica Dumitrascu sunt audiati la DNA in dosarul medicului Mohamad Yassin

Fostul procuror DIICOT Ciprian Nastasiu si fosta judecatoare Sofica Dumitrascu au fost chemati, marti, la DNA, pentru a fi audiati in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este cercetat pentru fapte de coruptie comise in legatura cu Omar Hayssam.

UPDATE Fostul procuror Ciprian Nastasiu si fosta judecatoareSofica Dumitrascu sunt audiati la DNA in dosarul medicului Mohamad Yassin. Dumitrascu, cea care l-a eliberat pe Hayssam: Dupa opt ani de zile totul este prea mult pentru mine

Fostul procuror DIICOT Ciprian Nastasiu si fosta judecatoare Sofica Dumitrascu au fost chemati, marti, la DNA, pentru a fi audiati in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este cercetat pentru fapte de coruptie comise in legatura cu Omar Hayssam.

Fostii magistrati Ciprian Nastasiu si Sofica Dumitrascu, audiati in dosarul lui Mohamad Yassin

Fostul procuror DIICOT Ciprian Nastasiu si fosta judecatoare Sofica Dumitrascu au fost chemati, marti, la DNA, pentru a fi audiati in dosarul medicul Mohamad Yassin, cercetat pentru coruptie.

Primarul din Gheorgheni, arestat preventiv pentru abuz in serviciu si santaj a fost plasat in arest la domiciliu: Decizia este definitiva

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos PCM), arestat preventiv pentru abuz in serviciu si santaj a fost plasat in arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile. Decizia Curtii de Apel Targu Mures este.

Primarul din Gheorgheni, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a fost plasat in arest la domiciliu

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos PCM), arestat preventiv pentru abuz in serviciu si santaj dupa ce ar fi vandut un teren amplasat pe malul Lacului Rosu, care apartinea SC Monturist SRL, firma la care municipalitatea este actionar cu 48%, a fost plasat in arest la domiciliu. Potrivit portalului instantelor de judecata, Curtea de Apel Targu Mures a respins propunerea procurorului de la Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Targu Mures, de prelungire a masurii arestarii preventive in cazul lui Mezei Janos si a dispus punerea acestuia de indata in libertate, decizia fiind definitiva.

Ovidiu Ohanesian, audiat in dosarul lui Mohamad Yassin: Procurorii vor ajunge la Traian Basescu

Procurorii vor ajunge la Traian Basescu in dosarul rapirii jurnalistilor doar daca vor avea acces la informatii clasificate, sustine Ovidiu Ohanesian. Jurnalistul a fost audiat azi la DNA in dosarul lui Mohamad.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )