Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mohammad Murad, infrant in cursa pentru Primaria Mangalia. Lupta crancena la alegerile locale 2020

B1 B1,
Mohammad Murad, infrant in cursa pentru Primaria Mangalia. Lupta crancena la alegerile locale 2020

Mohammad Murad, candidat independent la Primaria Mangalia, a fost invins de catre Cristian Radu, de la PNL, informeaza focuspress. Duelul a fost crancen. S-au numarat voturile din 11 sectii de votare, din. continuă pe B1

Mohammad Murad, infrant in cursa pentru Primaria Mangalia. Lupta crancena la alegerile locale 2020

Mohammad Murad, candidat independent la Primaria Mangalia, a fost invins de catre Cristian Radu, de la PNL, informeaza focuspress. Duelul a fost crancen. S-au numarat voturile din 11 sectii de votare, din.

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 20:00. Rasturnare de situatie in cursa pentru Primaria Bucuresti

Sondajele publicate cu cateva zile inainte de alegerile locale de astazi, 27 septembrie, dadeau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj PNL il indica drept castigator pe Nicusor Dan, in timp ce altul, realizat de IRSOP, arata ca Gabriela Firea ar obtine un scor mult mai bun decat principalul ei contracandidat. Lupta este una acerba si .

Allen Coliban spune ca este pe primul loc in cursa pentru Primaria Brasov, dupa numaratoarea paralela a datelor din 40% din sectii

Allen Coliban, candidatul USR-PLUS pentru primaria Brasovului, s-ar afla pe primul loc, in fata actualului primar George Scripcaru, potrivit numaratorii paralele efectuate de alianta in 40% din sectii.

Mircea Badea a reactionat bizar dupa ce a vazut ca Nicusor Dan a invins-o pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei

Realizatorul TV a fost ironic, dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei. Mircea Badea a zis ca, odata cu schimbarea edilului de la Bucuresti, va aparea si divertismentul,.

Mediastandard.ro: Cum a reactionat presa la rezultatele exit-pollului din cursa pentru Primaria Capitalei

La ora 21:00, singurul exit-poll acreditat de BEC, al CURS-Avangarde, il dadea pe candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS, Nicusor Dan, castigator la Primaria Capitalei. Mesajele de sustinere pentru candidatul Nicusor Dan au inceput sa curga, impreuna cu glumele la adresa social-democratei Gabriela Firea.

Primarul din Mangalia sustine, fara a-l nominaliza, ca Mohammad Murad a fost audiat intr-un caz de mituire a alegatorilor Politia verifica o masina a oamenilor lui Murad

Primarul din Mangalia, Cristian Radu, care candideaza din partea PNL pentru un nou mandat, sustine - fara a-l nominaliza insa - ca Mohammad Murad, candidat indepedent la Primaria Mangalia, a fost audiat la Politie intr-un caz de mituire a alegatorilor. Murad a negat informatia, afirmand ca nu sunt ilegalitati si l-a acuzat pe Cristian Radu ca raspandeste informatii false. Politia a oprit o masina care apartine oamenilor lui Murad, iar soferul nu a fost de acord cu perchezitia autoturismului. Politistii continua verificarile in acest caz.

Mohammad Murad, candidat la Primaria Mangalia, acuzatii grave: Este o comanda de la varf!

Mohammad Murad, candidat independent la Primaria Mangalia si patron al unui lant hotelier, a venit cu explicatii prin intermediul unui clip video, dupa ce a fost implicat, duminica, intr-un urias scandal cu Politia.

Mohammad Murad, candidatul independent la Primaria Mangalia, ar fi fost retinut dupa ce ar fi impartit mita electorala votantilor Reactia milionarului (VIDEO)

Mohammad Murad, candidatul independent sprijinit de PSD la Primaria Mangalia, si membri din stafful acestuia de campanie au fost retinuti de politie. Acestia au fost surprinsi in timp ce dadeau mita electora vo.

Mohammad Murad, candidat la Primaria Mangalia, scandal urias cu Politia: Spargeti masina!

Mohammad Murad, candidat independent la Primaria Mangalia si patron al unui lant hotelier, a fost implicat, astazi, intr-un urias scandal cu Politia.

Membru din stafful de campanie al lui Mohammad Murad, dus la Politie sub suspiciunea ca impartea bani in ziua votului (VIDEO)

Mohammad Murad, candidat independent la Primaria Mangalia, a fost din nou parte intr-un incident electoral chiar in ziua alegerilor locale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )