Libnet.ro
UNICEF

05:46

MOL are 1 MLD. dolari pentru achizitii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
MOL are 1 MLD. dolari pentru achizitii

MOL vrea sa cheltuiasca un miliard de dolari pentru achizitii anul acesta, cu accent pe segmentul upstream, a declarat directorul general al grupului MOL, Jozsef Molnar, la Adunarea Generala Anuala a Actionarilor, potrivit Wall Street. continuă pe Wall-Street Ro

RAZBOI ECONOMIC. Gazprom cere Ucrainei alte 11,4 MLD. dolari

Grupul rus Gazprom a solicitat companiei ucrainene de stat Naftogaz sa-i plateasca suma de 11,4 miliarde de dolari pentru ca in 2013 nu a importat intreaga cantitate de gaze naturale pentru care s-a angajat prin contract, a declarat directorul general.

SUA au cheltuit 5 miliarde de dolari pentru sprijinirea democratiei in Ucraina

Subsecretarul de Stat american, insarcinat cu relatiile europene si euroasiatice, Victoria Nuland, a recunoscut intr-un interviu acordat CNN, ca Washingtonul a alocat 5 miliarde de dolari pentru a sprijini.

TRANZACTIE GIGANT. General Electric vrea sa preia Alstom cu 13 mld. dolari

Grupul american General Electric GE) discuta preluarea companiei franceze Alstom intr-o tranzactie de 13 miliarde dolari, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situatiei.

Gazprom cere Ucrainei penalitati de 11,4 miliarde dolari pentru incalcarea contractului de livrare de gaze

Gazprom a trimis, joi, companiei ucrainene Naftogaz o nota de plata de 11,4 miliarde de dolari reprezentand penalitati datorate de partea ucraineana, care a cumparat anul trecut circa o treime din gazele naturale.

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )