Libnet.ro
UNICEF

20:45

MOL Romania a pierdut procesul cu Consiliul Concurentei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
MOL Romania a pierdut procesul cu Consiliul Concurentei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat irevocabil incalcarea legii concurentei de catre MOL Romania prin participarea la o intelegere de tip cartel, alaturi de alte companii active pe piata carburantilor, dar a redus amenda companiei de la. continuă pe Wall-Street Ro

Consiliul Concurentei a castigat unul dintre procesele cu MOL Romania

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat faptul ca MOL Romania a incalcat legea concurentei prin participarea la o intelegere de tip cartel. MOL Romania, alaturi de alte companii, a retras simultan de.

Cartelul benzinarilor: Consiliul Concurentei a castigat definitiv procesul cu MOL Romania

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat irevocabil incalcarea legii concurentei de catre MOL Romania prin participarea la o intelegere de tip cartel, alaturi de alte companii active pe piata carburantilor, dar a redus amenda companiei de la 80,2 milioane lei la 64,2 milioane de lei.

Consiliul Concurentei a castigat irevocabil procesul cu Mol Romania

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat irevocabil incalcarea legii concurentei de catre compania Mol Romania prin participarea la o intelegere de tip cartel, alaturi de alte companii active pe piata carburantilor.

Consiliul Concurentei a castigat irevocabil un proces cu Mol Romania

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat irevocabil incalcarea legii concurentei de catre compania Mol Romania prin participarea la o intelegere de tip cartel, alaturi de alte companii active pe piata carburantilor, informeaza Consiliul Concurentei. De asemenea, instanta a redus amenda aplicata de Consiliul Concurentei companiei Mol de la 80,2 milioane de lei la 64,2 milioane lei.

Inalta Curte: Contestatia lui Andrei Chiliman fata de sechestrul instituit de procurori, admisa; instanta modifica suma

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au admis, joi, contestatia formulata de primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, impotriva ordonantei privind luarea masurii asiguratorii emise de DNA Ploiesti, instanta desfiintand in parte dispozitia procurorilor doar sub aspectul sumei pana la concurenta careia s-a dispus sechestrul in privinta bunurilor acestuia, anunta Agerpres.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )