Libnet.ro
UNICEF

05:15

Moldovenii vor in UE, dar il vad pe Vladimir Putin drept cel mai credibil lider strain. Klaus Iohannis e abia al treilea in top Situatia de peste Prut, analizata de Deutsche Welle

B1 B1,
Moldovenii vor in UE, dar il vad pe Vladimir Putin drept cel mai credibil lider strain. Klaus Iohannis e abia al treilea in top Situatia de peste Prut, analizata de Deutsche Welle

Mai mult de jumatate dintre cetatenii Republicii Moldova ar opta pentru aderarea tarii la UE, dar chiar si asa cam tot atatia il crediteaza pe pro-rusul Igor Dodon, presedinte in exercitiu, cu prima. continuă pe B1

Moldovenii vor in Uniunea Europeana, dar au cea mai mare incredere in Putin si in Dodon

Aproape 60 la suta dintre cetatenii Republicii Moldova ar opta, in cazul unui eventual referendum, pentru aderarea tarii la Uniunea Europeana, dar il crediteaza pe pro-rusul Igor Dodon cu cele mai multe sanse la alegerile prezidentiale din 2020, potrivit Deutsche Welle. La capitolul incredere in liderii straini, moldovenii l-au propulsat pe prima pozitie pe presedintele rus, Vladimir Putin.

Angela Merkel, Vladimir Putin si Emmanuel Macron vor fi liderii politici cei mai influenti in 2020

In opinia cetatenilor germani Angela Merkel, Vladimir Putin si Emmanuel Macron vor juca un rol semnificativ in solutionarea problemelor globale anul viitor.

Donald Trump, convorbire la telefon cu Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a vorbit la telefon luni cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, iar Casa Alba a anuntat ca discutiile au vizat cooperarea in combaterea terorismului si modalitatile de control al armamentului, scrie Reuters.

FOTO VIDEO Rusia, 20 de ani cu Vladimir Putin. Transformarea liderului de la Kremlin vazuta prin ochii americanilor

In urma cu 20 de ani, in ajunul Anului Nou, un nou venit in politica si fost agent KGB, pe nume Vladimir Putin, a fost desemnat de fostul lider de la Kremlin, Boris Eltin, succesorul sau si de atunci conduce neintrerupt Rusia.

VIDEO Ce surprize in materie de aparare pregateste Vladimir Putin Occidentului

Testele preliminare ale sistemului de aparare antiaeriana S-500 vor incepe in 2020, iar livrarile sunt planificate incepand cu 2025, a declarat ministrul adjunct al Apararii din Rusia, Alexei Krivoruchko. Specificatiile tehnice ale S-500 raman inca invaluite in mister, desi rapoartele sugereaza ca sistemul va fi capabil sa distruga tinte de la distante de pana la 600 km.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )