Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moment emotionant la Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci. Suporterii au aruncat pe teren mii de trandafiri albi

Antena3 Antena3,
Moment emotionant la Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci. Suporterii au aruncat pe teren mii de trandafiri albi

Gest incredibil la Craiova, dupa trecerea in nefiinta a lui Ilie Balaci. Suporterii au aruncat, in minutul opt al meciului dintre Universitatea Craiova si FCSB cu mii de trandafiri albi in teren. Coincidenta. continuă pe Antena3

Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci (VIDEO)

Fostul mare international si component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, s-a stins din viata la varsta de 62 de ani. Universitatea Craiova a postat un mesaj emotionant pe Facebook. Intr-o zi.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

Mesajul emotionant transmis de Hagi dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica dimineata, iar la scurt timp i s-a.

Primele detalii despre moartea lui Ilie Balaci. A murit cu zile?!

Incep sa iasa la lumina detalii despre cauzele decesului suferit de Ilie Balaci, duminica, la doar 62 ani.

Romania, in stare de soc: Curg reactiile dupa moartea marelui Ilie Balaci. Cartu a izbucnit in plans si a inchis telefonul

La doar 62 de ani, Minunea blonda, un fotbalist considerat de multi chiar mai mare decat Hagi si Dobrin, s-a stins din viata.

Sorin Cartu a izbucnit in PLANS cand a auzit despre MOARTEA lui Ilie Balaci: Parca suntem BLESTEMATI!

Fostul international Ilie Balaci a decedat la varsta de 62 de ani. Sorin Cartu a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre fostul fotbalist. Eu sunt la Bucuresti, am avut botezul nepotului. Dimineata, mi-a.

VIDEO Craiova l-a plans pe Ilie Balaci: momente emotionante la meciul cu FCSB. Oltenii au castigat derby-ul cu 2-1

In ziua in care Ilie Balaci a murit, Craiova a jucat acasa cu FCSB, iar intreg stadionul i-a adus un ultim omagiu mareului fotbalist roman. Oltenii au primit gol chiar in minutul 8, cand aveau pregatit un moment special in memoria lui Balaci.

Marius Mitran, despre moartea lui Ilie Balaci: Nici macar nu e adevarat

Mi s-a spus pana sa se intample, aproape. Repede, ca nu cumva sa pierd ceva din izbitura acestei vesti nenorocite: a murit Balaci. Evident ca n-am crezut si nici macar nu e adevarat. Ma mira insa cat.

Mesajul lui Mircea Lucescu dupa moartea fulgeratoare a lui Ilie Balaci

Selectionerul reprezentativei Turciei, Mircea Lucescu, a declarat ca Ilie Balaci, fostul sau elev de la Dinamo si echipa nationala a Romaniei, a fost unul dintre marile talente ale fotbalului nostru si in.

VIDEO Filmul mortii lui Ilie Balaci. inainte de deces a reclamat dureri puternice in gat. Sotia, cu lacrimi in ochi: Atat a iubit Craiova asta, ca a murit aici

Ilie Balaci a murit duminica dimineata in locuinta mamei sale din cartierul craiovean Rovine. inainte de a muri, Ilie Balaci a sunat o prietena, medic, spunandu-i ca are dureri puternice in gat. Potrivit fostului coleg al lui Balaci, Aurica Beldeanu, in noaptea de sambata spre duminica Balaci a fost in club pana la patru dimineata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )