Libnet.ro
UNICEF

08:30

Moment emotionant, intr-o sectie de votare din Spania. O tanara canta dupa ce a votat, iar toata lumea e in lacrimi |Viral

Playtech Playtech,
Moment emotionant, intr-o sectie de votare din Spania. O tanara canta dupa ce a votat, iar toata lumea e in lacrimi |Viral

Un video cu un mesaj emotionant circula pe internet si ii impresioneaza pe internauti. Un utilizator a postat pe pagina sa de Facebook un video impresionant cu o femeie care canta o melodie romaneasca intr-o sectie de votare din Spania. Mesaj emotionant din Spania pentru toti romanii Mesajul i-a lasat pe toti romanii din diaspora . continuă pe Playtech

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Clipe emotionante intr-o sectie de votare din Diaspora. Ce a facut o romanca, dupa ce a votat? Pret de cateva minute, nimeni nu a scos niciun sunet (VIDEO)

Momente de-a dreptul emotionante intr-o sectie de votare din Logrono, Spania. Dupa ce a votat, o romanca a cantat un cantec emotionant.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Moment inedit intr-o sectie de votare din Londra. Nu s-a mai pomenit asa ceva vreodata! (VIDEO)

Moment de-a dreptul inedit intr-o sectie de votare din Londra. Este prima data cand se intampla asa ceva. Mai multi romani veniti sa voteze.

Alegeri prezidentiale 2019. Prima zi a votului in strainatate s-a incheiat in Europa, Asia, Africa si Australia. O sectie de votare din Italia, evacuata din cauza unui cod rosu de inundatii

Prima zi a votului in strainatate pentru alegerile prezidentiale 2019 s-a incheiat in 777 de sectii de votare din Europa, Asia, Africa si Australia, iar pana vineri, la ora ora 24. 00 ora Romaniei) 94. 334 de cetateni romani si-au exercitat dreptul de vot. Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunt ca o sectie de votare din Italia a fost evacuata din cauza unui cod rosu de inundatii, dar procesul electoral nu a fost afectat.

VIDEO Romanii de la o sectie de votare din Londra au dansat hora in jurul urnei

Romanii de la sectia 551 din Harrow, Londra, au pornit o hora sambata seara, chiar in sala de sport in care au votat, potrivit unor imagini distribuite de europarlamentarul PNL Rares Bogdan. Conform datelor Biroului Electoral Central, pana la ora 19. 00, romanii din Marea Britanie se afla pe locul doi in topul celor din diaspora care au votat pentru prezidentiale.

Alegeri Prezidentiale 2019, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din Romania

Alegerile Prezidentiale 2019, cele la finalul carora vom afla cine este seful statului pentru urmatorii cinci ani de zile, se desfasoara si duminica, 24 noiembrie. Sectiile de votare din tara pentru Alegerile Prezidentiale 2019- turul 2, se deschid duminica, la ora 07:00 si se vor inchide la ora 21:00. Al doilea tur al alegerilor in .

Alegeri Prezidentiale, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora. Afla orarul complet

Romanii aflati peste hotare trebuie sa stie la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora! Pe data de 24 noiembrie, romanii isi aleg presedintele tarii! Acestea sunt cele mai scumpe alegeri prezidentiale din istorie, deoarece s-a investit mult pentru votul romanilor din diaspora. Acestia pot vota la alegerile prezidentiale din data de 24 .

Harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti. Unde poti vota in turul 2 la Alegerile Prezidentiale 2019

Alegerile prezidentiale, turul 2, de duminica, 24 noiembrie se apropie cu pasi repezi, asadar va prezintam harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti, unde sunteti asteptati pentru a pune stampila pe unul din cei doi candidati care v-a convins ca merita sa ocupe fotoliul de sef al statului. in randurile urmatoare veti gasi lista .

Alina Stoica, cea mai temuta femeie interlop din Spania. Ce se intampla acum cu Spaima Madridului

Romanca supranumita Spaima Madridului se numeste Alina Stoica si a ajuns sa fie cunoscuta in lumea infractorilor de peste hotare. Aceasta a devenit cea mai temuta femeie-interlop din Spania, fiind originara din Galati si incetul cu incetul si-a croit un drum prin comunitatea infractionala din respectiva tara. De curand s-a aflat si ca femeia si-a .

incepe votul in diaspora pentru turul doi. Prima sectie de votare a fost deschisa in Noua Zeelanda

Prima sectie de votare pentru turul al doilea al prezidentialelor se deschide in Auckland din Noua Zeelanda, vineri, 01. 00 ora Romaniei, echivalentul orei locale 12. 00, potrivit Mediafax. La alegerile prezidentiale din acest an au fost organizate 835 de sectii de votare pentru romanii din strainatate.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Aparitie surpriza la o sectie de votare din SUA. Un mare roman s-a prezentat la urna

Fostul star al echipei nationale de baschet a Romaniei si a Universitatii Cluj, Ghita Muresan, a votat la Ambasada Romaniei in SUA, la Washington.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )