Libnet.ro
UNICEF

00:06

Moment istoric in Romania. Regele Mihai si Regina Elena, impreuna vesnic

Antena3 Antena3,
Moment istoric in Romania. Regele Mihai si Regina Elena, impreuna vesnic

Avionul militar Spartan care repatriaza osemintele Reginei-Mama Elena a decolat de pe Aeroportul Geneva, anunta casa regala a romaniei. Sicriul, cu stindardul Reginei-Mama a fost urcat la bord cu onoruri. continuă pe Antena3

Moment istoric in Romania. Regele Mihai si Regina Elena, impreuna vesnic - VIDEO

Avionul militar Spartan care repatriaza osemintele Reginei-Mama Elena a decolat de pe Aeroportul Geneva, anunta casa regala a romaniei. Sicriul, cu stindardul Reginei-Mama a fost urcat la bord cu onoruri.

Regina Elena va fi reinhumata langa Regele Mihai. Cum va decurge ceremonia la care sunt asteptati mii de oameni

Vineri 18 octombrie, ramasitele Reginei Elena, mama Regelui Mihai, au fost aduse in Romania din Elvetia, iar sambata, 19 octombrie, acestea vor fi inhumate la Noua Catedrala Arhiepiscopala de la Curtea de Arges. Regina Elena isi va dormi somnul de veci alaturi de fiul sau, Regele Mihai. Va prezentam in cele ce urmeaza programul complet al ceremoniei la care sunt asteptati conform organizatorilor peste 5. 000 de oameni din toata tara.

Moment istoric in Romania. Regina Elena, acasa dupa 71 de ani. Cortegiul funerar a ajuns la Curtea de Arges

Avionul militar Spartan care repatriaza osemintele Reginei-Mama Elena a decolat de pe Aeroportul Geneva, anunta casa regala a romaniei. Sicriul, cu stindardul Reginei-Mama a fost urcat la bord cu onoruri.

Regina-mama Elena, reinhumata alaturi de fiul ei, regele Mihai I, la Curtea de Arges

Regina-mama Elena a Romaniei va fi reinhumata alaturi de fiul ei, regele Mihai I, la Curtea de Arges.

Moment istoric in Romania. Povestea nestiuta a Reginei-mama Elena

La 71 de ani de la plecarea in exil si la 37 de ani de la deces, ramasitele pamantesti ale Elenei, mama Regelui Mihai, vor fi reinhumate la Curtea de Arges. Se intoarce astfel in tara in care a devenit.

Cine a fost Regina Elena si de ce i se spune Regina-Mama. Motivul pentru care a fost ingropata in Elvetia, in 1982

Ramasitele pamantesti ale Reginei Elena vor fi reinhumate la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala. Ceremonia va avea loc sambata, 19 octombrie. Multi romani nu stiu nici acum de ce Reginei Elena i se spune Regina-Mama, desi aceasta a jucat un rol important in istoria tarii noastre. Cine a fost Regina Elena .

Regina-mama Elena va fi reinhumata alaturi de fiul ei, regele Mihai I, la Curtea de Arges. Sicriul va ajunge in tara la ora 11.00

Vineri, la ora 11. 00, la Aeroportul International Otopeni, o aeronava a Fortelor Aeriene Romane va repatria sicriul Reginei Elena, iar sambata, de la ora 12. 00, va fi oficiata slujba de inmormantare in Catedrala Istorica de la Curtea de Arges.

Viorica Dancila, despre Regina Elena: Va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara

Regina-Mama Elena va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara, a afirmat vineri premierul demis Viorica Dancila, presedinte al PSD. Un pios omagiu si eterna.

Cuc: Este un moment istoric pe santierul din Bihor al Autostrazii Transilvania

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat marti seara, in comuna Biharia, ca este un moment.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )