Libnet.ro
UNICEF

19:30

Moment jenant in timpul unui discurs al lui Donald Trump: Secretarul american pentru comert a atipit in timp ce presedintele vorbea despre terorism(VIDEO)

B1 B1,
Moment jenant in timpul unui discurs al lui Donald Trump: Secretarul american pentru comert a atipit in timp ce presedintele vorbea despre terorism(VIDEO)

Moment jenant pentru secretarul american pentru comert, in timpul unui discurs al lui Donald Trump. Wilbur Ross, in varsta de 79 de ani, a atipit in momentul in care liderul de. continuă pe B1

Baiatul cu Cravata Rosie, devenit celebru in timpul unui discurs tinut de Obama, a incetat din viata (FOTO)

Mikhail Hendricks, tanarul devenit celebru in timpul unui discurs sustinut de Barack Obama in 2013, a murit, informeaza news. com. Baiatul cu Cravata Rosie, dupa cum a fost.

Donald Trump incearca sa ii faca pe musulmani aliati in lupta impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump va incerca sa clarifice, duminica, in cadrul unui discurs in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, potrivit unui comunicat transmis de Casa Alba. Totodata, acesta va defini lupta impotriva gruparilor teroriste ca pe o batalie intre bine si rau, relateazaCNN.

VIDEO UPDATE Donald Trump incearca sa ii faca pe musulmani aliati in lupta impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump a incercat sa clarifice, duminica, in cadrul unui discurs in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, potrivit unui comunicat transmis de Casa Alba. Totodata, acesta a definit lupta impotriva gruparilor teroriste ca pe o batalie intre bine si rau, relateazaCNN. Presedintele american a anuntat semnarea unui acord destinat blocarii finantarii pentru gruparile teroriste islamiste.

Donald Trump este asteptat in Israel, pe fondul unor masuri de securitate sporite

Presedintele american Donald Trump viziteaza luni Israelul si teritoriile palestiniene, in continuarea turneului sau in Orientul Mijlociu. El zboara din Arabia Saudita, un aliat important al SUA, unde a tinut un discurs liderilor arabi si musulmani la un summit, scrie BBCNEws in pagina electronica.

Momentul in care Melania il respinge pe Donald Trump, cand acesta incearca sa o tina de mana, in Israel - VIDEO

Prima calatorie oficiala in strainatate a lui Donald Trump, in calitate de presedinte al Statelor Unite, a produs inca un moment viral, odata cu aterizarea in Israel, potrivit Daily.

Bataie pe un selfie cu presedintele american Donald Trump in Israel: Un deputat a cerut neaparat sa faca o poza spre jena premierului Netanyahu care a incercat sa il opreasca (FOTO, VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a inceput luni o vizita oficiala in Israel cu ocazia primului turneu extern pe care il desfasoara de la inaugurarea in functie. Un moment care a.

Donald Trump, despre pace: Este una dintre cele mai dificile afaceri dintre toate

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat luni seara ca pacea este una dinte cele mai dificile afaceri dintre toate, in timpul unei conferinte de presa de la resedinta premierului Is.

Donald Trump a vizitat Zidul Plangerii

Presedintele Donald Trump a scris istorie in aceasta dupa-amiaza, devenid primul lider american care a vizitat in timpul mandatului Zidul Plangerii, un loc de rugaciune care a generat tensiuni constante intre musulmanii, crestinii si evreii din Ierusalim, transmite NBC News.

Donald Trump a primit cea mai inalta distinctie civila acordata de Arabia Saudita

Presedintele american, Donald Trump, aflat in vizita la Riad, a primit sambata cea mai inalta distinctie care poate fi acordata unui civil in Arabia Saudita - medalia Abdul Aziz - pentru eforturile sale de a consolida relatiile bilaterale si de a raspandi pacea si stabilitatea in intreaga lume, a anuntat curtea regala saudita, citata de agentia Belga.

Gest INCALIFICABIL! Fosta sotie a lui Donald Trump si-a facut un selfie in Times Square, chiar dupa ce o masina a intrat in multime (FOTO)

Marla Maples, fosta sotie a presedintelui american Donald Trump se afla in Times Square cand a avut loc oribilul atac al unui individ care a intrat in multime cu un automobil. Contrar altora, care,.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )