Libnet.ro
UNICEF

23:45

Moment superb oferit de Garda Reginei! Bohemian Rhapsody a rasunat in curtea Palatului Buckingham si a atras priviri din toata lumea (VIDEO)

B1 B1,
Moment superb oferit de Garda Reginei! Bohemian Rhapsody a rasunat in curtea Palatului Buckingham si a atras priviri din toata lumea (VIDEO)

Scene superbe in curtea Palatului Buckingham! The Grenadier Guards, cea mai importanta divizie din Garda Reginei, dar si cel mai cunoscut regiment de infanterie din Armata britanica, au interpretat celebra piesa. continuă pe B1

VIDEO Bohemian Rhapsody a trupei Queen, interpretata de garda regala de la Palatul Buckingham

Garda regala de la Palatul Buckingham a interpretat piesa Bohemian Rhapsody a trupei Queen, la cateva ore dupa ce filmul cu acelasi nume a castigat doua premii la Globurile de Aur.

Bohemian Rhapsody, cel mai bun film la Golden Globes 2019! Iata lista completa a castigatorilor!

Premiile Golden Globes s-au acordat aseara la Los Angeles, iar ceremonia a fost una plina de surprize. Bohemian Rhapsody a invins A Star is Born in cursa pentru cel mai bun film drama, iar Glenn Close i-a suflat premiul lui Lady Gaga pentru cea mai buna actrita. Iata lista completa a castigatorilor.

GLOBURILE DE AUR 2019. Bohemian Rhapsody a castigat trofeul pentru cel mai bun film

Duminica noapte a avut loc cea de-a 76-a editie a galei Globurilor de Aur, la Los Angeles. Filmul Bohemian Rhapsody este marele castigator la.

Bohemian Rhapsody, prestatie neasteptata la Globurile de Aur 2019

In pofida criticilor care au gasit nenumarate defecte inBohemian Rhapsody, filmul a reusit sa castige cel mai mare premiu la Gala Globurilor de Aur din 2019, anume cea mai buna.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )