Libnet.ro
UNICEF

07:00

Momente critice pentru FLORIN PIERSIC! Dezvaluiri cutremuratoare! Fanii sunt iNGROZITI

B1 B1,
Momente critice pentru FLORIN PIERSIC! Dezvaluiri cutremuratoare! Fanii sunt iNGROZITI

Ultimele aparitii publice ale actorului Florin Piersic i-au ingrijorat atat pe fani, cat si pe apropiatii actorului. continuă pe B1

Cum a aparut Florin Piersic in public. Actorul a ajuns de nerecunoscut la 83 de ani. FOTO

Cum a aparut actorul Florin Piersic in public? Maestrul, ajuns la varsta de 83 de ani, pare de nerecunoscut in ultimele aparitii publice. Cum a aparut Florin Piersic in public Rezervor nesecat de talent, Florin Piersic a ajuns la varsta de 83 de ani. Si, cum ii sta bine omului la o astfel de varsta, .

FLORIN PIERSIC in stare de SOC! L-au gasit pe prispa FARA SUFLARE! Sa-i lasam pe toti sa moara, sunt mult mai valorosi dupa

Un mesaj cutremurator a fost distribuit de curand pe pagina de Facebook a marelui actor Florin Piersic. Postarea este dedicata lui Avram Iancu si atrage atentia asupra lipsei de respect fata de marile personalita.

Scandal in muzica populara. Fiica cantaretului Aurelian Preda, dezvaluiri cutremuratoare. Fata ar fi fost abuzata la scurt timp de la moartea parintelui ei

Fiica cantaretului Aurelian Preda, Ana Maria, a facut dezvaluiri cutremuratoare, luni, la Acces Direct. Fata acuza ca ar fi fost abuzata de barbatul care s-a angajat sa aiba grija de ea. Tanara.

Scandal in muzica populara. Fiica regretatului Aurelian Preda face dezvaluiri cutremuratoare. Rosa ar fi fost abuzata la scurt timp de la moartea parintelui ei

Fiica cantaretului Aurelian Preda, Ana Maria Rosa, a facut dezvaluiri cutremuratoare, luni, la Acces Direct. Fata acuza ca ar fi fost abuzata de barbatul care s-a angajat sa aiba grija de ea. Tanara.

Demi Moore, dezvaluiri CUTREMURATOARE. Actrita a facut public numele barbatului care a violat-o: Cum este sa stii ca mama ta te-a vandut pentru 500 de dolari? (FOTO)

Dezvaluiri infioratoare facute de actrita Demi Moore in legatura cu abuzurile la care a fost supusa in adolescenta au cutremurat lumea. Starul de la Hollywood a facut public numele barbatului care a.

AM FOST LA UN PAS SA NE PRABUSIM! Nu se putea ateriza la Bucuresti Momente CUMPLITE pentru o cunoscuta VEDETA de la noi

Bloggerita Ioana Grama a trecut prin momente de cosmar in timpul unui zbor spre Bucuresti. GALERIE FOTO Desi isi dorea sa devinastewardesa, Ioana a renuntat in urma acestei experiente.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2208 seconds )