Libnet.ro
UNICEF

21:00

Momente dificile pentru Igor Dodon. in satul sau natal, copiii au cantat Treceti, batalioane romane, Carpatii!

Antena3 Antena3,
Momente dificile pentru Igor Dodon. in satul sau natal, copiii au cantat Treceti, batalioane romane, Carpatii!

Momente dificile pentru presedintele pro-rus, Igor Dodon. Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita cu bucurie in satul natal al lui Igor Dodon, Sadova, mai mult ca sigur spre iritarea. continuă pe Antena3

Momente dificile pentru PSD, dupa scandalul Firea-Tudose

Dupa incidentele din Piata Victoriei si dupa publicarea stenogramelor in care Gabriela Firea si premierul Tudose si-au aruncat acuzatii grave in cazul unei discutii interne din partid legate tot de T.

Igor Dodon l-a felicitat pe Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei: Am ferma convingere ca vom mentine un dialog politic activ

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe omologul sau roman, Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. Presedintele moldovean a adresat in numele poporului sau cele mai sincere si cordiale felicitari, insotite de urari de pace si prosperitate pentru romani.

Igor Dodon vrea ca 2 decembrie sa devina sarbatoare oficiala

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va cere Parlamentului si Guvernului sa introduca 2 decembrie data la care, acum 100 de ani, a fost creata Republica Democratica Moldoveneasca, care isi proclama autonomia fata de Imperiul Rus) pe lista sarbatorilor oficiale ale Republici Moldova. Declaratia a fost facuta la adunarea festiva dedicata implinirii a 100 de ani de la proclamarea Republicii Democratice Moldovenesti, transmite IPN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )