Libnet.ro
UNICEF

07:00

Momente dureroase pentru Catinca Roman: Toata lumea m-a judecat. Ce s-a intamplat, de fapt

Playtech Playtech,
Momente dureroase pentru Catinca Roman: Toata lumea m-a judecat. Ce s-a intamplat, de fapt

O poveste inedita din showbiz este cea a primului sot al Mioarei Roman, tatal Catincai. Desi o istorie discreta, chiar si putinele detalii cunoscute despre viata familiei uimesc de fiecare data. Timpul a trecut, Catinca a venit in neamul Roman, iar de aici intamplarile au curs. in ceea ce o priveste, preaplin a fost atunci . continuă pe Playtech

Andreea Balan a primit lovitura de gratie. Cum a pierdut acum o suma uluitoare pentru orice roman

Cate lovituri poti incasa pana sa te prabusesti? Nici Andreea Balan nu stie, caci, desi pusa in multe ipostaze dureroase dictate de destin, artista e neclintita si azi. incepute din copilarie, de pe vremea Andre, si culminate cu o casnicie esuata, dar mai ales cu probleme de sanatate ce par sa nu-i mai dea pace, .

Logodna Andreei Balan de care toata lumea a uitat. Cu cine s-a iubit, de fapt, la nebunie

Pe langa cariera de succes pe care a cladit-o cu multa munca de-a lungul timpului, viata amoroasa a vedetei a fost mereu de mare interes, datorita relatiilor pe care le-a avut cu multe nume celebre. Logodna Andreei Balan de care toata lumea a uitat Andreea Balan nu este adepta relatiilor scurte, ci a celor de .

Momente dificile pentru Razvan Simion. Ce i-a povestit lui Dani in emisiune: toti au ramas uluiti

In editia de astazi Neatza cu Razvan si Dani, Razvan Simion a povestit ca a trecut prin momente dificile in ultimele zile. Toti au ramas uimiti de dezvaluirile facute de matinal colegului sau de platou, Dani. Razvan Simion, marturisiri la ceas de dimineata in editia de astazi a emisiunii de pe Antena 1, Razvan Simion .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )