Libnet.ro
UNICEF

01:05

Momente emotionante la capataiul Ionelei Prodan. Anamaria a fost surprinsa in lacrmi

Antena3 Antena3,
Momente emotionante la capataiul Ionelei Prodan. Anamaria a fost surprinsa in lacrmi

Slujba de inmormantare a Ionelei Prodan a inceput si va dura mai bine de o ora si jumatate. in capela, unde este oficiata slujba de inmormantare a artistei, au acces doar membrii familiei si prietenii. continuă pe Antena3

Sicriul Ionelei Prodan a fost luat de la spital. Va fi depus la Cimitirul Belu

Sicriul cu trupul neinsufletit al Ionelei Prodan a fost ridicat de la Spitalul Elias din Capitala, acolo unde artista a decedat. Sicriul va fi depus la Cimitirul Belu si acolo va ramane pana.

Ultimul interviu al Ionelei Prodan: Anamaria din grasa nu ma scotea - Ce dieta drastica a tinut!

Ionela Prodan a decedat luni seara, dupa o lunga lupta cu boala. Artista a marturisit ca Anamaria Prodan ii spunea mereu grasa cand vorbea cu ea. Iata ultimul interviu al vedetei. Cu niste.

Oana Roman, detalii sfasietoare de la inmormantarea Ionelei Prodan

Oana Roman a fost prezenta la capataiul Ionelei Prodan, in timpul zilelorin care trupul neinsufletit a fost depus la capela Cimitirului Bellu, dar si la inmormantarea ce a avut loc astazi. M-a.

Conflict intre Presedintie si Guvern dupa moartea Ionelei Prodan: Administratia Prezidentiala, acuzata ca ar fi blocat o cerere de decorare a artistei(VIDEO)

Pelerinajul de la capataiul Ionelei Prodan este umbrit de un scandal intre institutiile statului. Administratia Prezidentiala este acuzata ca ar fi blocat o cerere a Ministerului Culturii prin care artista ar.

Incident la inmormantarea Ionelei Prodan. O ambulanta a fost chemata la cimitirul Bellu

Scene emotionante la Capela Cimitirului Bellu. O ambulanta SMURD a fost chemata acolo in urma cu scurt timp. Ionela Prodan este condusa pe ultimul drum de fostii sai colegi si apropiati. Sute de oameni.

Scandalos. Gest socant facut de un barbat langa cavoul Ionelei Prodan

Slujba de inmormantare a Ionelei Prodan a luat sfarsit. Cum multa durere in suflet silacrimi care nu se mai opresc Anca, Anamaria Prodan si ceilalti membri ai familiei lor au plecat sa ia parte la pomana.

Apar acuzatii dupa moartea Ionelei Prodan. Klaus Iohannis i-a refuzat ultima dorinta

Apar acuzatii dupa moartea Ionelei Prodan. Venit sa ii aduca acesteia un ultim omagiu, Codrin Stefanescu a sustinut ca ultima dorinta a acesteia a fost de a primi o medalie din partea.

Averea colosala a Ionelei Prodan. Cati bani avea in conturi

Ionela Prodan a fost considerata una dintre cele mai instarite cantarete de muzica populara din Romania. Se vorbea la un moment dat ca ar avea proprietati chiar si in Statele.

Care era numele real al Ionelei Prodan! Putini stiau asta

Artista de muzica populara Ionela Prodan a fost inmormantata la Cimitirul Bellu din Capitala, pe Aleea Artistilor. Ionela Prodan a marturisit intr-un interviu ca numele ei real este Tanase, numele pe care.

Sicriul cu trupul Ionelei Prodan, depus la Capela Cimitirului Bellu (FOTO si VIDEO)

Sicriul cu trupul interpretei de muzica populara, Ionela Prodan, a fost depus marti, in jurul orei 17:00, la Capela Cimitirului Bellu. Cosciugul regretatei artistei era alb, iar acesta a fost purtat pe brate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )