Libnet.ro
UNICEF

16:30

Momente de groaza pentru tenismenul Grigor Dimitrov, infectat cu noul coronavirus: Am cedat total

B1 B1,
Momente de groaza pentru tenismenul Grigor Dimitrov, infectat cu noul coronavirus: Am cedat total

Jucatorul de tenis Grigor Dimitrov a fost infectat cu noul coronavirus in urma cu cateva saptamani. Tenismenul a povestit momentele grele prin care a trecut in aceasta perioada. Virusul nu a avut. continuă pe B1

Grigor Dimitrov despre infectia cu COVID-19: Nu respiram bine. Am fost obosit. Mi-am pierdut simtul mirosului si al gustului

Jucatorul de tenis Grigor Dimitrov, locul 19 ATP, a afirmat ca nu este sigur daca va participa la editia din acest an a US Open in cadrul unui interviu in care a povestit efectele debilitante pe care le-a avut COVID-19 asupra sa, relateaza CNN.

FOTO Cum arata Grigor Dimitrov la aproape doua saptamani dupa ce a fost testat negativ la Covid-19

Pe 21 iunie, lumea tenisului primea cu stupoare vestea infectarii cu Covid-19 a lui Grigor Dimitrov. Participant la Adria Tour, competitie organizata de Novak Djokovic, bulgarul a trecut peste perioada mai dificila, a anuntat ca a fost testat negativ in mai multe randuri, iar recent a postat pe Instagram imagini in care ne arata in ce forma fizica se afla.

Consilierul lui Trump pentru securitate nationala este infectat cu noul coronavirus

Consilierul lui Donald Trump pentru securitate nationala, Robert OBrien, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, anunta Casa Alba.

Soc si groaza pentru Nicoleta de la Insula Iubirii, inainte sa devina mama. Ce i-a facut un barbat

Fosta ispita de la Insula Iubirii este terorizata de un barbat. Aceasta este insarcinata in aproximativ 8 luni. Ce i-a facut un barbat Nicoletei Dragne. Fosta ispita este terorizata. Nicoleta este insarcinata in aproape 8 luni si are probleme delicate cu bebelusul nenascut. De curand aceasta si-a recuperat contul de Instagram si a povestit pe .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )